Erkoyuncu: Hiçbir zaman ulaşılmaz başkan olmadım

Erkoyuncu: Hiçbir zaman ulaşılmaz başkan olmadım

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, muhtarlar ve kooperatif başkanlarıyla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, muhtarlar ve kooperatif başkanlarıyla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi. Başkan Erkoyuncu, “Kim ne söylerse söylesin, hangi iftirayı atarsa atsın bizler laf kalabalığında boğulmaktan ziyade işimize odaklanacağız” dedi

erkoyuncu-3.jpg

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, muhtarlar ve kooperatif başkanlarıyla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu bilgilendirme toplantısında Başkan Erkoyuncu çiftçilerin isteklerini dinledi, projelerini anlattı. Göreve geldiği süre zarfından bu yana her zaman çiftçinin yanında olduklarını aktaran Başkan Erkoyuncu, yeni dönemde de çiftçinin refahı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizdi. Başkan Erkoyuncu, “Göreve gelmeden önce sizlere söz vermiştim, yeni dönemde çiftçimizin her türlü derdinde, sıkıntısında yanında olacağım demiştim. Allah’a şükür yüzünüzü kara çıkarmadığımı umut ediyorum. Verdiğim her bir sözü tek tek yerine getirme gayretinde oldum. Göreve geldiğimizde her bir fabrikamızın durumu içler acısıydı. Sizlerin desteği ve ferasetiyle evelallah üstesinden geldik, kurumlarımızı şahlanışa geçirdik. Allah’ın izniyle yeni dönemde de sizlerin vekaletiyle aynı azim ve kararlılıkta çalışacağız. Kim ne söylerse söylesin, hangi iftirayı atarsa atsın bizler laf kalabalığında boğulmaktan ziyade işimize odaklanacağız” dedi.

erkoyuncu-2.jpg

“HİÇ BİR ZAMAN ULAŞILMAZ BAŞKAN OLMADIM”

Katılımcılarla da samimi ve derin bir istişare gerçekleştiren Başkan Ramazan Erkoyuncu, her bir istek ve talebi not etti. Başkan Erkoyuncu açıklamasının devamında; “ Geçirdiğimiz 3 yıllık süre zarfında olduğu gibi yeni dönemde de kapım her birinize sonuna kadar açık olacak. Bizler hiçbir zaman ulaşılmaz başkan olmadık. Kapımızı her çalana buyur ettik, derdine derman olmaya çalıştık. İnşallah yeni dönemde de aynı samimiyetle sizlerin temsilci olarak yoluma devam edeceğim. Muhtarlarımız ve Kooperatif Başkanlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, 27 Temmuz'da birlikteliğimizin güçlenerek devam edeceğinin sözünü veriyorum” ifadelerine yer verdi.

erkoyuncu-5.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum