Erimez Yurdu Başarısını Akyazı İle Paylaştı

Erimez Yurdu Başarısını Akyazı İle Paylaştı

Sakarya Akyazı Hacı Kemal Erimez Yurdu, LYS sınavında büyük bir başarı ortaya koyarak öğrencilerini tıp fakültesi ve hukuk fakültesi ile birlikte değişik fakültelere yerleştirmenin sevincini sivil toplum örgütü temsilcileriyle paylaştı....

Sakarya Akyazı Hacı Kemal Erimez Yurdu, LYS sınavında büyük bir başarı ortaya koyarak öğrencilerini tıp fakültesi ve hukuk fakültesi ile birlikte değişik fakültelere yerleştirmenin sevincini sivil toplum örgütü temsilcileriyle paylaştı. Yurdun başarısı ilçede sevinçle karşılandı.

Akyazı FEM Dershanesi Müdürü Faruk Uysal yaptığı konuşmada, açıldığı günden bu yana başarılarına her yıl yenisini ekleyen, öğrencilerin barınma ihtiyacının yanında, derslerde verilen takviyenin başarıyı beraberinde getirdiğini ifade etti. Uysal, başarıda tecrübeli, fedakâr yöneticilerin payının büyük olduğunu vurguladı.

Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği Akyazı Şubesi Başkanı Hüseyin Kav da eğitimin gönül işi olduğunu vurgulayarak, ”Eğitim tek başına yapılacak bir iş değildir. Bu bir ekip işidir. Bu bir gönül işidir. Yatılı özel programlarla, özverili öğretmenleriyle bol doküman ve kaynaklarıyla öğrencilerine sınırsız imkânlar sunarak hem bireysel hem de kitlesel başarıları her yıl yaşattıklarından dolayı tebrik ederim.” dedi.

Başarının tesadüf olmadığını dikkat çeken Yurt Müdürü İlhan Dinç ise “Üniversiteye ve TEOG sınavına hazırlanan öğrenciler için özel 20 kişilik yatılı hazırlık sınıf oluşturduk. Düzenli etüt, ödev takibi, haftalık deneme, yaprak test ve ders anlatımı ile iyi bir eğitim, doğru tercih için, kişiye özgü öğretim modeli uyguluyoruz.“ dedi. Dinç, yurdun Akyazı’yı eğitim başarısında üst sıralara taşıdığını ve öğrencilerini Türkiye’nin en gözde üniversitelerine yerleştirmesinden dolayı başarılarının artırarak devam etmesi temennisinde bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.