Erence takımdan memnun

Erence takımdan memnun

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Geçtiğimiz gün Batman Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapan yeşil-beyazlılar karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Kızılcahamam kampında Patalya Otel’in sahasında oynanan zorlu maçta, temsilcimizin golleri yeni transfer Zafer Biryol, Cafercan Aksu ve Oğuz Gürbulak’tan geldi. Temsilcimiz dün de Sakaryaspor ile bir hazırlık maçı daha yaptı. Önümüzdeki cumartesi günü bir özel maç daha oynamayı planlıyor. 2010-2011 sezonuna Adana Demirspor deplasmanında başlayacak olan yeşil-beyazlı ekip Kızılcahamam’da oynadığı hazırlık maçları ile eksiklerini görmeye çalışıyor. Konya Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence “Lige kadar hazır hale gelmek için oyuncularımız ve teknik heyetimiz var gücü ile çalışıyor” diye konuştu.

KIRMIZI GRUP BİRAZ DAHA ZOR GİBİ GÖRÜNÜYOR

Kulüp Başkanı Yavuz Erence yeni sezonda mücadele edecekleri kırmızı grup hakkında da konuştu. Erence, Kırmızı Grubun kağıt üzerinde diğer gruba oranla daha güçlü rakiplerden oluştuğunu söyledi. Yavuz Erence, “ Kağıt üzerinde Kırmızı grup beyaz gruba oranla daha zor gibi görünüyor. Üst ligleri görmüş birçok kulüp ve şehir takımı bulunuyor. Bu durum ne gibi avantajlar ve dezavantajlar sağlar lig başlayınca göreceğiz. Tüm takımların gücü sahada belli olacak. Torku Şekerspor olarak bu konunun ciddiyetinin farkındayız. Rakip ayırt etmeden her maça final havasında çıkarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

ADANA DEMİRSPOR’UN ÖLÜSÜ BİLE CİDDİ RAKİP

İlk maçını 29 Ağustos’ta deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacak olan Konya Torku Şekerspor’da Kulüp Başkanı Yavuz Erence rakiplerinin futbol kültürü olan bir ekip olduğunu ve en zayıf takımının bile ciddi bir rakip olacağını ifade etti. Erence, “ Adana Demirspor Türk futbolunda isim yapmış bir kulüp. Tabiri caizse bu takımın ölüsü bile ciddi bir rakip. Adana Demirspor ile Konya arasındaki sıcak bağın da farkındayız bu çerçevede iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Ancak galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapacak takımın ise Şekerspor olmasını diliyorum” dedi.

Torku ismi hakkında konuşan Erence bir müessese takım olduklarını, kendilerine destek olan Konya Şeker’e katkı sağlamaları gerektiğini ve bu nedenle diğer liglerde de uygulanan bu değişikliğe gittiklerini ifade etti. Erence, “Torku isim sponsorumuz olduğu için Türkiye bu isim Şekerspor ile tanıyacaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.