Erence: 2. yarı daha iyi olacağız

Erence: 2. yarı daha iyi olacağız

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele edecek olan Konya Şekerspor, Antalya kampını tamamlayarak, yarın Konya'ya dönüyor.

Kadrosunu 10 yeni transferle güçlendiren Konya Şekerspor, 13 futbolcuyla yollarını ayırdı.Kulüp Başkanı Yavuz Erence, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyerek, "Özellikle takım olma yolunda önemli mesafeler aldık. Kadromuzda eksik gördüğümüz yerlere takviyeler yaptık. Bunun dışında gelecek vadeden bazı sporcuları bünyemize kattık. Özellikle yeni transferlerimiz takıma uyum sağlayarak hazırlık maçlarında çok etkili bir performans sergiledi. Antalya'daki hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamlamış bulunuyoruz. Ligin ilk haftasını bay olduğumuz için maç yapmadan geçireceğiz. Daha sonraki hafta da deplasmanda MKE Kırıkkalespor ile oynayacağız. MKE Kırıkkalespor maçına kadar bütün eksiklerimizi gidermek istiyoruz. İkinci yarıda bambaşka bir Konya Şekerspor izleyeceğiz" dedi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal,  yeşil beyazlı ekibin hedefinin Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile final oynamak olduğunu söyledi. Öte yandan Antalya Kampı’nı tamamlayan yeşil beyazlılar, Konya’ya dönüyor. Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal,  yeşil beyazlı ekibin hedefinin Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile final oynamak olduğunu söyledi. Özel bir televizyon kanalına konuşan Kartal, geçmişinde Sivasspor’u 38 yıllık aranın ardından Süper Lig’e taşıdığını, aynı başarıları Konya Şekerspor ile de yaşamak istediğini ifade etti. Yeşil beyazlı kulübe gelmeden önce yapılan ilk görüşmelerde kendisine İngiltere’nin ünlü takımı Liverpool’un sorulduğunu kaydeden genç teknik adam, “Yöneticilerimiz kendileri gibi fabrika takımı olan Liverpool ile uzun vadeli hedefleri doğrultusunda Şampiyonlar Ligi Finali oynamak istediklerini söylediler. Bu da beni heyecanlandırdı ve buradayım. Sivasspor’da yerleştirdiğimiz sistem şu anda onları şampiyonluğa götürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.