Ereğlispor Karşıyaka'yı ağırlıyor

Ereğlispor Karşıyaka'yı ağırlıyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor sezonun 20. hafta maçında bugün sahasında Karşıyaka İZKA İnşaatı konuk edecek.

Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak mücadelenin başlama saati 13.30.  Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe Acıbadem’e yenilen yeşil-beyazlı ekip Karşıyaka karşısında bu yenilgiyi telafi etmek istiyor. Haftaya 19 puanla 9. sırada giren Ereğli Belediyespor’un rakibi Karşıyaka İZKA İnşaat ise geçtiğimiz hafta İller Bankası’na sahasında 3-2 yenildi. İzmir temsilcisi topladığı 11 puanla 11. sırada ve küme düşme hattı içerisinde yer alıyor.
LİGE 20. HAFTA MAÇLARIYLA DEVAM EDİLECEK
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ne 20. hafta maçlarıyla devam edilecek. Tamamı bugün yapılacak maçların programı şöyle: 13.00 Ankaragücü-Nilüfer Belediyesi (TVF Başkent) 13.30 IBA Kimya TED Kolejliler-Beşiktaş (Ankara TOBB) 13.30 Dicle Üniversitesi-Galatasaray Medical Park (Diyarbakır Ziya Gökalp) 13.30 Ereğli Belediyesi-Karşıyaka İZKA İnşaat (Konya Ereğli) 15.00 İller Bankası-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (TVF Başkent) 17.30 Eczacıbaşı VitrA-Fenerbahçe Acıbadem (Eczacıbaşı).
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin lideri Eczacıbaşı VitrA, bugün 2. sıradaki Fenerbahçe Acıbadem’i yenerek, lig etabını lider olarak tamamlayıp, play-off’a avantajlı girmek istiyor. Menajer Nalan Ural, iki takımın da çok iyi oyunculara sahip olduğunu belirterek, “Bizim gibi, rakibimiz de maçı kazanmayı çok istiyor. Bu nedenle çok çekişmeli bir karşılaşma olacağını düşünüyoruz” dedi. Sahalarında yapacakları maçı kazanmak istediklerini vurgulayan Ural, “Takım olarak maçı kazanıp, lig etabını lider bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımızı bizi desteklemeye salona bekliyoruz” diye konuştu. Eczacıbaşı VitrA Teknik Direktörü Lorenzo Micelli de yarınki maçın, ligde liderliğin garantilemesi açısından kendileri için ayrıca önemli olduğunu kaydederek, “Fenerbahçe Acıbadem ile ligin derbi maçına çıkacağız. Rakibimiz çok güçlü, iyi bir takım. Bu nedenle zorlu bir maç bizi bekliyor. Şu anda ligde lideriz ve bunu lig etabının sonuna kadar koruyup, bu avantajı play-off’a taşımayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.  Lider Eczacıbaşı VitrA ile en yakın takipçisi Fenerbahçe Acıbadem’i karşı karşıya getirecek dev maç yarın saat 17.30’da Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.