Ereğlispor, Karşıyaka virajında

Ereğlispor, Karşıyaka virajında

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligine bugün oynanacak karşılaşmalar ile devam edilecek. Ligde bugün üç maç oynanırken, yarın bir karşılaşma gerçekleştirilecek.

Temsilcimiz Ereğli Belediyespor bugün İzmir temsilcisi Karşıyaka DYO’yu konuk edecek. Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak maç saat 13.30’da başlayacak. Puan cetvelinde yedinci sırada yer alan Karşıyaka karşısına galibiyet için çıkacak olan yeşil-beyazlı temsilcimizde moraller yerinde, önemli bir eksik yok.

Kalan 4 maçın 3’ünü iç sahada oynayacaklarını hatırlatan Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Bu maçların ilki Karşıyaka. Rakibimiz bizden iki sıra geride. Ancak kolay maç olmayacak, rakibi ciddiye alarak oynayacağız. Karşıyaka’yı yenerek, seriyi sürdürmek istiyoruz” dedi. Onar, “Ligde kalan 4 maçımızın 3’ünü kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçlardan en az 3’ünü kazanacağımıza inanıyorum. Avrupa kupalarına katılmak için bulunduğumuz konumu korumak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda sürdürüyoruz” diye konuştu.

Öte yandan lider Vakıfbank Güneş Sigorta bu haftayı dinlenerek geçirirken, takipçisi Türk Telekomspor ise yarın evinde alt sıralardaki İller Bankası ile saat 17.00’de karşı karşıya gelecek. Ligde bugün ayrıca iki kritik maç daha var. Ligde kalma savaşı veren Nilüfer Belediyespor, düşme hattındaki Gazi Üniversitesi’ni konuk edecek. İki takım içinde büyük önem taşıyan maç saat 13.00’de başlayacak. Zirveyi yakındıran ilgilendiren mücadelede de Fenerbahçe Acıbadem evinde lig üçüncüsü Eczacıbaşı Zentiva ile kapışacak. Haftanın derbisi olarak nitelendirilen karşılaşma 17.00’de oynanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.