Ereğli Devlette iletişim semineri

Ereğli Devlette iletişim semineri

Ereğli Devlet Hastanesi personeline ''iletişim'' semineri verildi.

Ereğli Kültür ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Özpolat, Sosyal Hizmetler Uzmanı Ayhan Aladağ, hastane doktorları ve hastane personeli katıldı. 
Konya Numune Hastanesi Psiko-sosyal Destek Birimi Sorumlusu Sosyal Hizmetler Uzmanı Bülent Kaya, seminerde, hasta ve hasta yakınlarıyla iyi iletişim kurulması ve hastaneden memnun ayrılmaları için verileni iletişim eğitiminde, iletişimin önemine dikkat çekti. 
Kaya, hastane personeli için iletişimin ayrı bir öneminin olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: 
''İletişim kurulmadan ve temas alışverişi olmadan doyumlu bir yaşam sürmek zordur. Temas alışverişi olmadan iletişim kurmak olanaksızdır. Kurum ve kuruluşların hizmeti orkestra sunumuna benzer. Kurum ve kuruluşta görev yapan yöneticisinden, temizlikçisine kadar herkesin çalışması birbirine aynı tempoda ve uyumlu olmak zorundadır. Personeller arasında bir kişinin hatası tüm kurumu bağlar. Orkestrada bir müzik aletinin yanlış notayı seslendirmesi orkestradan bozuk sesler çıkartır. Kurumların hizmeti de bu şekildedir.'' 
Slayt gösterisi eşliğinde sunumunu gerçekleştiren Kaya, iletişimin ne olduğu, iletişimin nasıl sağlanması gerektiği ve iletişimi arttırmak için nelerin yapılması gerektiği konularında bilgiler verdi. Kaya, Seminer sonunda katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.