Ereğli Belediyesi’nden kreş hizmeti

Ereğli Belediyesi’nden kreş hizmeti

Ereğli Belediyesi, Oğuz Ata Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan Zübeyde Hanım Gündüz Bakım Evi ile çalışan ailelerin çocuklarına yönelik kreş hizmetini devam ettiriyor.

Ereğli Belediyesi’nin sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde, ailelere yönelik sunduğu bu hizmetle, iş hayatıyla aile yaşamını dengeleme zorluğu çeken ebeveynlere önemli bir destek sağlanıyor. Böylece çalışan anneler çocuklarını güvenli ellere emanet edebilecekleri bir hizmetten yararlanıyor. Sadece çocukların bakımını üstlenmekle kalınmayıp aynı zamanda onların eğitimine de katkı sağlaması da bu hizmetin önemini bir kat daha artırıyor.

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, “Çalışan ebeveynlerimize destek olmak amacıyla kreş hizmeti vermeye devam ediyoruz. Ailelerimizin, çocuklarına güvenli bir ortamda bakım imkanı sunmanın yanında eğitimlerine önem vererek oyun tabanlı öğrenme aktiviteleriyle desteklenen bir eğitim programı gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için beslenme ve hijyen konularına da özen gösteriyoruz. Kreşte görevli eğitmenlerimiz, çocukların bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak onların gelişimini takip ediyor ve destekleyici bir ortam sağlıyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.