Ereğli Belediye son maçını evinde oynuyor

Ereğli Belediye son maçını evinde oynuyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün ligdeki son maçını evinde Nilüfer Belediyespor ile oynayacak.

Yeşil-beyazlılar maçı kazanıp, taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor.Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün normal sezondaki son maçında Nilüfer Belediyespor’u konuk edecek. Ligde kalmayı garantileyen ve rakibini yenmesi halinde büyük ölçüde play off’a gidecek olan yeşil-beyazlı takımın deneyimli başantrenörü Mustafa Çayır, “Normal sezonun son maçında  ağırlayacağımız Nilüfer Belediyespor’u yenerek taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek ve play off oynamak istiyoruz. Bu maçı kazanırsak, diğer takımların alacağı sonuçlara göre 7. de olabiliriz. Galatasaray’ın Beşiktaş’ı, İller Bankası’nın Ankaragücü’nü yenmesi halinde, bizim de kazanmamız durumunda zaten 7. olarak normal sezonu tamamlayacağız. Play off’a kalırsak neler olur, şimdiden bir şey söyleyemem. Önce Nilüfer maçı, diğer durumları daha sonra konuşuruz. Hazırlıklarımızı tamamladık, tüm Ereğlili sporseverleri evimizde oynayacağımız maça davet ediyorum. Bu maçta bizi yalnız bırakmasınlar” şeklinde konuştu.
Ereğli Belediyespor’un Nilüfer Belediyespor’la oynayacağı voleybol müsabakası bugün saat 13.30’da Ereğli Atatürk Spor Salonunda başlayacak. Temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.