Ereğli Başkentten moralsiz döndü

Ereğli Başkentten moralsiz döndü

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin 17. haftasında İBA Kimya TED Kolejliler ile deplasmanda k

 Diyarbakır Diclespor’u mağlup ederek moral bulan yeşil-beyazlılar zorlu deplasmanda TED Kolejliler’e 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmadan önce, 9 Mart’ta beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Galatasaray Voleybol Yıldız Takımı oyuncusu Ayşe Himmetoğlu anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ereğli Belediyespor, TVF Başkent Salonu’nda oynanan karşılaşmada Aslı, Emel, Toni, Marina, Mariana, Aslıhan, Derya ve Mediha ile mücadele etti.
Ereğli’nin sultanları, toplam 114 dakika süren karşılaşmanın ilk iki setini 27-25 ve 25-20 gibi skorlarla kaybederek 2-0 geriye düştü. 3. Sete moralsiz başlayan yeşil-beyazlılar, bu sette ortaya koyduğu performansla seti 25-18 kazanmasını bildi ve durumu 2-1’e getirdi. Bunun morali ile 4. sete başlayan Ereğlispor, 25-20 gibi bir skorla durumu 2-2’ye getirmeyi başardı. Tie-Break setine kalan karşılaşmanın son bölümleri büyük bir çekişmeye sahne oldu. Tie-Break setinin son bölümlerinde savunmada yaptığı hata ile seti 16-14 kaybetti ve evine mağlubiyetle dönmek zorunda kaldı.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin 17. haftasında bugün dört karşılaşma oynanacak. 17. hafta yarın oynanacak tek karşılaşma ile sona erecek. IBA Kimya TED Kolejliler-Ereğli Belediyespor maçıyla başlayan 17. hafta karşılaşmalarında kalan maçların programı şöyle: Bugün: 13.30 Dicle Üniversitesi-Eczacıbaşı VitrA (Diyarbakır Ziya Gökalp) 13.30 Beşiktaş-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (BJK Cola Turka) 14.30 Galatasaray Medical Park-İller Bankası (Burhan Felek) 16.30 Fenerbahçe Acıbadem-Ankaragücü (Burhan Felek) Yarın: 14.00 Karşıyaka İZKA İnşaat-Nilüfer Belediyesi (İzmir Mavi Şehir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.