Ereğli 10. sırada bitirdi

Ereğli 10. sırada bitirdi

Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor, Ligin son maçında Nilüfer Belediyesine 3-0 mağlup oldu

Temsilcimiz aldığı bu sonuçla ligi 10. sırada tamamladı ve ligde kaldı

 

 

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, geçtiğimiz gün Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyesi’ni konuk etti. Lig’in son maçında Bursa temsilcisi karşısında zorlu bir sınava çıkan yeşil-beyazlılar, rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

 

Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip etkili başladı. Toplam 95 dakika süren karşılaşmanın ilk setini Nilüfer Belediye 25-20 kazandı. İkinci seti 25-19 kazanan Nilüfer Belediye son sete moralli girdi ve 25-23’lük skorla karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise aldığı bu skorla 2010-2011 voleybol sezonuna mağlubiyetle son vermiş oldu. Temsilcimiz Ereğli Belediyespor zorlu karşılaşmada Aslı, Aslıhan, Toni, , Marina, Emel, Mariana, Derya ve Tülin ile mücadele etti.

 

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde lig etabı, geçtiğimiz gün oynanan 6 maçla sona erdi. Alınan sonuçlar şöyle: İller Bankası-Ankaragücü (3-1) İBA Kimya TED Kolejliler-Fenerbahçe Acıbadem (0-3) Dicle Üniversitesi-Karşıyaka İZKA İnşaat (3-0) Galatasaray Medical Park-Beşiktaş (3-1) Ereğli Belediye-Nilüfer Belediye (1-3) Eczacıbaşı Vitra-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (2-3)

 

Aldığı 3-0’lık yenilgi ile sezonu kapatan yeşil-beyazlılar, bu skorla ligi 22 puan ve 10. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlılar sezonu 7 galibiyet 15 mağlubiyetle tamamladı. Toplam 12 takımın katıldığı ve 2 takımın lige veda ettiği Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde yeşil-beyazlılar, aldığı sonuçlar ve sıralaması ile bu sezon lige tutunmuş oldu. Temsilcimiz Ereğli’nin ligde kalmayı başardığı sezonda Karşıyaka İzka İnşaat ve Dicle Üniversitesi lige veda eden takımlar oldu.

 

Ligin zirvesinde ise Fenerbahçe Acıbadem 61 puanla yer aldı. Fenerbahçe’yi ikinci sıradan 59 puanla Vakıfbank Güneş Sigorta takip etti. Eczacıbaşı VitrA ise yine 59 puanla  üçüncü oldu. Ligi ilk sekiz sırada bitiren takımlar Play-Off müsabakaları için mücadele edecek. Fenerbahçe Acıbadem, Vakıfbank Güneş Sigorta, Eczacıbaşı VitrA, Galatasaray Medikal Park, İller Bankası, Nilüfer Belediye, Beşiktaş ve MKE Ankaragücü Play-Off mücedelesi verecek takımlar. Ligde 9. ve 10. sırada bulunan IBA Kimya TED Kolejliler ile temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Play-Off mücadelesinin içinde yer alamayacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.