Erdoğan'ın damadı için şoke eden tekzip!

Erdoğan'ın damadı için şoke eden tekzip!

Başbakan Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, BirGün gazetesinde kendisi ile ilgili yayınlanan bir haber için tekzip yayınlattı. Ancak Birgün yayınladığı tekzip görenleri şaşkına çevirdi...

BirGün gazetesi basın tarihinde eşine az rastlanır bir tekzip metni yayınladı. Başbakan Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'la ilgili bir haber için yayınlanan tekzip "AŞAĞIDAKİ TEKZİPTE ŞEREFLİ VE HAYSİYETLİ OLDUKLARINI İDDİA ETTİLER" başlığı ile duyuruldu.

28 Şubat 2014'te Twitter'daki 'Haramzadeler' adlı adresten yayınlanan ses kaydında Başbakan'ın kızı Esra Albayrak ve damadı Berat Albayrak'ın şoförü Medet Nabi Yanık ile olduğu iddia edilen telefon görüşmesine yer verilmişti. Görüşmede bazı evrakların imha edilmesi için hazırlık yapıldığı iddiaları yer alıyordu.

ŞEREFLİ VE HAYSİYETLİ OLDUKLARINI İDDİA ETTİLER!

T.C. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi, BirGün gazetesindeki "Belgeleri öğütme derdine düşmüşler" - "Evrakları yok etme telaşına düşmüşler" başlıklı haberleri için tekzip yayınlanmasına karar verdi.

Tekzip metninde geçen "(...)hiçbir değer taşımayan birtakım ses kayıtları, Müvekkil Berat Albayrak'ın şeref ve haysiyeti ile mesleki itibarının zedelenmesi amacıyla ve mevcut karalama kampanyasının bir parçası olarak kamuoyuna gerçekmiş gibi sunulmuştur." İfadelerine göndermede bulunan BirGün gazetesi, tekzip metninin üstüne "Aşağıdaki tekzipte şerefli ve haysiyetli olduklarını iddia ettiler" diye yazdı.

11(51).20140626091040.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.