Erdoğan'dan Yüce Divan yorumu

Erdoğan'dan Yüce Divan yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika ziyareti öncesi havalimanında gazetecilere açıklama yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika ziyaretinin ilk durağı Etiyopya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapıyor.

YÜCE DİVAN KARARI

Erdoğan Yüce Divan kararıyla ilgili olarak şunları söyledi;

Ben şu anda Cumhurbaşkanı olarak böyle bir değerlendirmeyi yapamam ancak bir vatandaş olarak yapabilirim. Fakat bu makama tabi beni getiren halkıma, burada ister istemez... Bunu cevapsız bırakmamak gibi bir sorumluluğu da taşıyorum.

Bu yapılan oylamanın amacı bu 4 arkadaşımızın Yüce Divan'a gidip gitmemesidir. Bu oylamanın neticesi ne olursa Yüce Divan'a gider. Ne olursa gitmez. Ben sizden şu soruyu beklerdim, "acaba 276 niye çıkmadı" veya 276 oyu bulamayanlara bu soruyu sormanız gerekmektedir.

Kaldı ki bu soruları yöneltenler acaba birincil mahkemenin takipsizlik kararlarını niçin görmezlikten gelirler. Orası mahkeme, yargı değil mi? . Bu kararlara rağmen bu tür bir adımın atılması...

Kaldı ki komisyona bu işi götüren muhalefet değil iktidardır. Komisyon raporu da ortada ve muhalefet önergeleriyle bu işin peşini kovalamaya devam ediyor. Attıkları bütün adımların sonucunu gördük. Sadece buna "hayırlı olsun" demek yeterlidir diye düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum