Erdoğan: Stat Beşiktaş'ın mı ya?

Erdoğan: Stat Beşiktaş'ın mı ya?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone Park için Beşiktaş'a teşekkür eden Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ''Saha Beşiktaş'ın mı ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar!'' şeklinde cevap verdi

Ampute Futbol Milli Takımı, Vodafone Park'ta oynanan final karşılaşmasında İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu.

Tüm Türkiye'yi tek yürek haline getiren Ampute Milli Takım dev karşılaşmanın ardından kupasına kavuşurken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak sahaya inerek takımı kutladı.

Kutlamalar esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Bakan Bak, bu görüşmede final için stadın kapılarını açan Beşiktaş 'a teşekkür etti. Recep Tayyip Erdoğan, Bak'a yanıt olarak, ''Saha Beşiktaş'ın mı ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar!'' ifadelerini kullandı.

"BU ORGANİZASYONUN PARÇASI OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Bunu federasyon organize etti. O sırada çimlerimiz bakımdaydı. Hüsnü ağabey beni aradı ve buna kayıtsız kalmayalım dedi, ben de haklısın dedim ve bu kararı aldık. Güzel bir organizasyon oldu. Ben de bu organizasyonun parçası olduğum için çok mutluyum. Daha nice başarılara inşallah" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.