Erdoğan: Gıdada terör estirenlere gerekli dersi verdik vereceğiz

Erdoğan: Gıdada terör estirenlere gerekli dersi verdik vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu'nda vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı konuşmasında özetle şunları söyledi;

“Türkiye üzerindeki hesaplar dün neyse bugün de aynıdır. Çünkü Türk, aynı Türk’tür. Hasımları da aynı hasımlardır.

Kastamonu’ya 15 katrilyon yatırım yaptık. Bugün burada bir üniversite varsa Ak Parti sayesindedir. Yüksek Öğretim öğrencileri için yurt binaları inşa ettik. Şehrimizi spor salonları ile futbol sahaları ile donattık. 2383 binayı cephe iyileştirme çalışması ile Kastamonu’ya yakışır hale getiriyoruz. Böylece turizmi Kastamonu için ciddi bir kazanç haline getirmeye kararlıyız.

CHP bunlar kumarhane açacakmış diyor, dervişin fikri neyse zikri de odur. Ama haşa bunlara derviş demeyelim. Devlet sizin için var. Bugüne kadar bu adımları attılar mı? İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 985 milyon lira kaynak aktarılarak destek olduk.

İstanbul’da 4.5 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bunlar beni indirip cezaevine gönderdiler. Bunda bir hayır var mı var. Çıktık AK Partiyi kurduk. Onlar bizi sıkıştırdıkça biz millet olarak daha kenetlendik, devlet olarak daha da güçlendik. Türkiye’yi eğip bükemediler. Baktılar kurla, faizle, algıyla olmuyor, soğan, patlıcan, biber, domates üzerinden ülkemizi ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Bir anda fiyatlar yarıya indi. Temizlik ürünlerini de satmaya başlayacağız Niye? Çünkü bunlar terör estirdiler terör. Gıdada terör estirenlere gerekli dersi verdik vereceğiz.

Tarihimizin en önemli yönetim reformlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı sistemine geçmekle işleri çok kolaylaştırdık. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.