Erdoğan, Dershane Sorusunu Cevapsız Bıraktı

Erdoğan, Dershane Sorusunu Cevapsız Bıraktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dershanelerin kapatılmasına yönelik bir soruyu cevapsız bıraktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dershanelerin kapatılmasına yönelik bir soruyu cevapsız bıraktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatını ziyaret etti. Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen vatandaşlara kısa bir konuşma yaptıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.,

Erdoğan'a ilk olarak dün akşam dünyaya gelen dördüncü torunu Ali Tahir soruldu. "Kucağınıza aldınız mı" diye sorulan Erdoğan, "Şimdi öyle bir soru soruyorsunuz ki kucağına aldınız mı? Bu soru sorulur m? Torun olur da kucağa alınmaz mı? Belli ki daha torun sahibi olmadınız. İnşallah torun sahibi olduğunuz zaman onun tadını zevkini farklı inşallah yaşayacaksınız. Tabi evlat ayrı bir zevktir. Tadı ayrıdır. Ama torun hakikaten o daha bir ayrıdır. Daha bir güzeldir onun için de tabi bizim biliyorsunuz sürekli bir tavsiyemiz temennimiz var. Bu tavsiyemizi temennimizi tekrar etmeme gerek var mı? Ne diyoruz en az 3 diyoruz. Bu milletin çokluğu ile geleceği ile inşallah tüm dünyada övüneceğiz. Genç kuşaklar genç nesillere ihtiyacımız var. Ali Tahir'imiz de bizim şu anda inşallah 4. torunumuz oldu. Allah'ın bize bir lütfu. Sağlıklı bir şekilde hamdolsun doğum gerçekleşti. Bundan dolayı ayrıca çok çok mutluyuz. Allah'ımıza hamdolsun. Özellikle de gerek ben tabi ki gelinim demiyorum iki yavrumun bu neslimizi çoğaltma noktasındaki adımı sebebiyle kendilerini tebrik ediyorum. Darısı nice vatandaşların da başına diyorum. Allah o mutluluğu bütün vatandaşlarıma inşallah tattırsın" dedi.

Erdoğan'a, ardından dershanelerin kapatılmasına yönelik tartışmalar hatırlatıldı. "Dershanelerle ilgili bir tartışma var. Açıklamalar geliyor." diye sorulan Erdoğan, "Şimdi isterseniz önce şu Gazi'deki şeyimizi bir halledelim." cevabını vermekle yetindi.

Erdoğan'a son olarak da Gölbaşılı yerel bir gazeteci Gölbaşı adayının belli olup olmadığını sordu. Erdoğan da "Şu anda çalışmalar yapılıyor henüz belli değil." diye cevap verdi.

Erdoğan'ın ziyaret ettiği AK Parti İlçe teşkilatının yanında ise bir dershanenin olması dikkat çekti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.