Erdem’den TURÇEV-DER’e ziyaret

Erdem’den TURÇEV-DER’e ziyaret

28 dönem AK Parti Konya 2. Sıra Milletvekili adayı Orhan Erdem, Turgut ve Çevre Köyleri Dayanışma, Kalkınma Derneği (TURÇEV-DER) ziyaret etti.

TURÇEV-DER Başkanı Erol Yayla ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelin Erdem, “14 Mayıs Kritik bir seçim Başta Cumhur ittifakının Başkanı sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında güçlü bir meclisin olabilmesi için hepimiz gayret ediyoruz. Bu istikrarın bu güvenin Türkiye’nin dünyada yüksek sesinin düşmemesi için inşallah ilk turda Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya İle Buluşmasından sonra Konya Büyükşehir’in Taş binasında kendisine kısa bir dinlenme imkânı sunuldu orada İl başkanımız Hasan Angı Bey’in Cumhurbaşkanımıza Mitingdeki Kalabalıktan memnun kaldınız mı sorusuna karşılık Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan verdiği cevap beni çok etkiledi Konya’yı seviyorum Konya halkına ve sizlere teşekkür ederim oldu” dedi.

Erol Yayla da, Erdem’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirek, “Amacımız birlik beraberlik içirişinde vatanımız sahip çıkmak” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.