Erdem: Bağımsız aday değilim

Erdem: Bağımsız aday değilim

Çumra eski Belediye Başkanı Yusuf Erdem, son zamanlarda gerek yazılı ve görsel basında ve gerekse sosyal medyada yer alan “Yusuf Erdem de bağımsız aday olacak” şeklinde yoğunlaşan haberler üzerine açıklama yaptı.

Erdem, yazılı açıklamasında şunları söyledi: “Doğrusu, halkın sesi olmayı kendisine şiar edinmiş güzide basınımızın da, halkımızın da bu konuda en doğru haberi birinci elden almasının doğru olacağı kanaatimle aşağıdaki açıklamayı yapıyorum. Saygıdeğer Türk Basını, değerli halkım; Hangi kaynaktan ve hangi mahfillerden gelmiş olursa olsun şahsımın Bağımsız Aday olacağı yönündeki haberlerin benimle hiçbir ilgisi yoktur ve gerçeği yansıtmamaktadır. Her ne kadar bu haberlerde yer alan “Çumralı’nın çok sevdiği Çumra Belediyesi eski belediye başkanı Yusuf Erdem” ibaresi gururumu okşamış olsa da, bu halkın beni dik duruşumla ve milliyetçi kimliğimle kabullenip benimsediğini, sevdiğini çok iyi biliyorum. Yine iyi biliyorum ki halkım, karşısında yalpa yapan, eğrilip büğrülen bir Yusuf Erdem yerine “Eğri okla doğru hedef vurulmaz.” sözüne uygun bir şekilde dimdik duran bir Yusuf Erdem görmeyi tercih eder. Bu anlamda bilsinler ki, biz dimdik durmaya devam ediyoruz.

Cumhur İttifakı çerçevesinde Genel Merkezimizin, Partimizin ve Teşkilatımızın kararlarına saygı duyuyor ve bu kararların da arkasında duruyoruz. Hiçbir zaman partimizi yalnız bırakmayacak, kendisi aday gösterilmediği için “Son gece ayak oyununa kurban gittim.” gibi söylemlerle ve birilerini bağımsız aday çıkararak belirlenen adaydan ve partisinden intikam alma hesapları yapanların sinsi hesaplarının aleti olmayarak “Dava Adamlığının” nasıl olması gerektiğinin de dersini verecek ve ne davamız, ne de Cumhur İttifakı’na zarar verici hareketlerin asla içerisinde olmayacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.