Engelli Çocukların Anneleriyle Dayanışma

Engelli Çocukların Anneleriyle Dayanışma

Düzce Belediyesi tarafından ‘Engelli Çocukların Anneleriyle’ dayanışma etkinliği düzenlendi. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, Düzce Ö...

Düzce Belediyesi tarafından ‘Engelli Çocukların Anneleriyle’ dayanışma etkinliği düzenlendi. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, Düzce Özel eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi’nde eğitim gören engelli çocukların anneleriyle özel bir program gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi Erguvan sosyal tesislerindeki etkinlikte engelli aileleri ile kahvaltıda bir araya gelindi. Düzce Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi Müdürü Dilek Kar, hem anneler günü hem de engelli haftasının anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Dilek Kar, engelli kişilerin eğitim ile topluma kazandırıldığına değindi ve bu konudaki çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. Etkinlikte konuşan Düzce Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Gönül Asuk da şu görüşlere yer verdi “Anneler Günü, tüm anneler için kutsaldır, anlamlıdır. Bu sözümüz tüm annelerimiz için geçerlidir. Ne var ki, tüm hayatını evladına adamı; zamanının her anını evladı ile geçirmek zorunda kalan fedakar annelerimiz için Anneler Gününün ayrı bir anlamı ve önemi vardır. Ben şimdi karşımda Onları görüyorum. Biliyorum ki, sizler için hayatın anlamı, evlatlarınız. Zamanınızı, tüm gücünüzü Onların bir gülüşüne harcıyorsunuz. Hepimiz biliyoruz ki, bunu yapabilmenin tek bir gücü var, o da sevgi. Emin olun siz sevgi verdiğiniz için çocuklarınız ayakta. Hayatı anlamaya ve tutunmaya çalışıyorlar. Bunun için sizler gerçek bir annesiniz. İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı siz annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Günü´nüzü kutluyorum."

Program daha sonra müzik dinletisi ile devam etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.