Enes Akgün  Anadolu’da

Enes Akgün Anadolu’da

Anadolu Selçukspor, Atiker Konyaspor’dan 19 yaşındaki Enes Akgün ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kaleci mevkiinde forma giyen genç futbolcu, “Bana güvenen herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulundu

Konya Anadolu Selçukspor, 19 yaşındaki kaleci Enes Akgün ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve 2. Başkan Okay Tınkır’ın katıldığı törende resmi sözleşmeyi imzalayan 2000 doğumlu kaleci Enez Akgün, Son üç sezonunda Atiker Konyaspor Futbol Akademisi'nin çeşitli yaş gurubu takımlarında geçirdi. Akgün 2016-2017 futbol sezonunda Atiker Konyaspor A takımı antrenmanlarına da katılmıştı.

“ENES’E BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kulüp Başkanı Zahir Renklibay burada yaptığı açıklamada; “Uzun süren alt yapı çalışmalarının neticesinden, futbol akademimizden gelen oyuncularla profesyonel sözleşme imzalıyor olmak bizi ayrıca mutlu ediyor. Enes bizim için yeni bir transfer değil. Yıllardır kadromuzda olan ve harcadığı emeklerin karşılığında A takımımıza kadar yükselen bir kardeşimiz. Umarız bu yükselişi kısa sürede Atiker Konyaspor A takımına kadar devam eder. Kendisinin gelişiminde emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Enes’e de başarılar diliyorum” dedi.

“LİGLERE RENK KATIYORUZ”

2. Başkan Okay Tınkır da ligin en genç takımlarından bir tanesi olduklarını kaydederken: “Adeta bir kolej takımı havasında liglere renk katıyoruz. Enes kardeşimiz de Futbol Akademimizden gelen diğer arkadaşlarımız ile birlikte kulübümüzün geleceğini oluşturacaklar. Onlara çok iş düşüyor. Alt yapı takımlarımızda yürütülen özverili çalışmaların neticesinde gelinen nokta camiamızı mutlu ediyor. Enes kardeşime ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“BANA GÜVENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Genç kaleci Enes Akgün ise hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğini kaydederken; “Bana güvenen yöneticilerime ve hocalarıma teşekkür ediyorum. İnşallah çok çalışarak hedeflerimizi bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.