Enerjinin kalbi Konya’da atıyor

Enerjinin kalbi Konya’da atıyor

Türkiye enerji sektörünü bir araya getirecek Konya 3. Enerji Zirvesi ve Fuarı, Konya KTO-TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde başladı. Fuar, 29 Nisan saat 18.00’e kadar sürecek

Güneş ve rüzgâr enerjisi yatırımları ile Türkiye’de öne çıkan Konya’da Enerji Fuarı, TÜYAP Konya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle açıldı.

Konya Enerji Fuarı sektör paydaşların bir araya getirdi. Tarım ve hayvancılıkta ülkenin üretim üslerinden olan Konya, tarıma dayalı makine endüstrisinin yanı sıra savunma sanayisi ve yenilenebilir enerji yatırımlarıyla da dikkati çekiyor.

25 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

TÜYAP Konya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarın açılışına AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, çok sayıda sektör temsilcisi ve ziyaretçiler katıldı.

3-2-1-800x533.jpg

Fuarı organize eden KASKON Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Öztürk, fuara yerli ve yabancı 25 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini söyledi. Katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla fuarın her geçen yıl büyüdüğünü dile getiren Öztürk, 12'si yurt dışından olmak üzere 112 firmanın fuara katıldığını ifade etti.

3-3-1-800x533.jpg

BİR KAÇ YIL İÇİN TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ FUARI OLACAK

Açılışta konuşan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, KTO-TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki açılışta, fuarların ülke ekonomisine sağladığı katkıya işaret etti. 3. Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı'nın ziyaretçi ve katılımcı firma sayısıyla dikkati çektiğini belirten Öztürk, "Beklediğimden daha güzel gördüm. Güzel bir çalışma ve organizasyon gördüm. Bundan sonrası da gelecektir. Birkaç yıl sonra Türkiye'nin en önemli enerji fuarını burada yapmaya başlarız. Bu, şehrin ekonomisine katkı sağladığı gibi sektörün merkezlenmesini de belirleyecek” dedi.

3-1-1-800x533.jpg

SEKTÖRÜN ÖNCÜLERİNDEN HAZNEDAR ENERJİ

Enerji fuarı sponsorları arasında yer alan ve fuarın en dikkat çeken stantlarından olan Haznedar Enerji ‘Üretken Hayat’ sloganıyla çıktığı yolda pek çok başarı hikayesini arkada bırakıp, pek çok yeni başarı hikayesini yazarak devam ediyor.

3-4-800x533.jpg

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden firma, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirme amacıyla her gün siz değerli yatırımcılarına yeni ürün ve hizmetlerini aynı kalite ve en üst seviyede tutmayı amaçlıyor. Haznedar Yenilebilir Enerji; Kısa vadede Güneş Enerjisi Santrali Tarlaları, Çatı Üstü Güneş Enerjisi Santralleri ve Tarımsal Amaçlı Güneş Enerjisi Santralleri, orta ve uzun vadede Rüzgâr Enerjisi Santralleri, Biyogaz ve Hibrit Enerji Santralleri kurulum hizmetleri veriyor. Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli bilgi ve ekipmana sahip olan firma, her zaman müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlıyor.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.