Enderun mezunları okullarını unutmadı

Enderun mezunları okullarını unutmadı

Özel Enderun Liseleri mezunları okullarını ziyaret ederek öğretmenlerini ve idarecileriyle hasret giderdi

Özel Enderun Liseleri mezunları okullarını ziyaret ederek öğretmenlerini ve idarecileriyle hasret giderdi. Aynı zamanda öğrencilerle bir araya gelen Enderun Liseleri mezunları yağan karın altında hasret giderdi.

Mezunlar, öğretmenleriyle hasret giderdikten sonra öğrencilerle de bir araya geldi. Verimli çalışma ve okulda düzenli eğitim öğretim faaliyetlerine katılmanın önemine değinen mezunlar, sistemli çalışmaları için önerilerde bulundu. Planlı ve programlı çalışarak ideallerine ulaşabilmenin kolay olabileceğini dile getirdikten sonra üniversite hayatı ile ilgili öğrencilere kesitler sundu. Üniversite eğitim sürecini değerlendiren mezunlar öğrencilere şu tavsiyede bulundu: “Enderun Liseleri yani okulumuzda düzenli bir eğitim öğretim faaliyeti yapılmaktadır. Bizi hayata hazırlayan ve ideallerimize kavuşmada desteği olan bir okuldur. Sizde eğitim öğretim sürecini iyi değerlendirin.”

Okul Matematik Öğretmeni Seyit Ali Yaşa ve Okul Müdürü İlhan Yılmaz, mezun öğrencilerine yaptıkları konuşmalar ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek hayatlarında başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.