En yükseğe uçan tek kuş ‘Kartal’dır

En yükseğe uçan tek kuş ‘Kartal’dır

İ.H. Konyaspor Fatih Karagümrük karşısında farklı kazanması ve lider Trabzonspor’un kaybetmesi ile birlikte yeşil-beyazlı ekip 2. sıradaki yerinin korurken puan farkını ise 9’a düşürdü. Anadolu Kartalı’nın bu başarısı camiayı şampiyonluk yolunda heyecanla

Süper Lig 2021-22 sezonunun 16. haftası geride kalırken Konyaspor tarihi başarısına yeni rekorlar eklemeye devam ediyor.

Yeşil-beyazlı ekibin Fatih Karagümrük karşısında 4-1 kazanması ve lider Trabzonspor’un kaybetmesi ile birlikte Konyaspor 2. sıradaki yerinin korurken puan farkını ise 9’a düşürdü. Anadolu Kartalı’nın bu başarısı camiayı şampiyonluk yolunda heyecanladırmaya başladı

Lig'de 8 galibiyet 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 30 puan toplayan Konyaspor, ilk yarının bitimine 3 hafta kala lig tarihinin en başarılı dönemlerinden birini geçiriyor.

Yeşil-beyazlılar, ligin 17. haftasında sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Bu maçtan da zaferle ayrılarak rekorlarına bir yenisini eklemek istiyor

İLK KEZ 4 GOL BİRDEN ATTI

Konyaspor, bu sezon ilk kez 4 gol birden attı. Yeşil-beyazlı ekip, uzun bir aradan sonra ilk kez bir deplasman maçında 3 farklı galibiyet aldı. Anadolu Kartalı, bu maçtan önce son olarak 5 Ekim 2019 tarihinde Aykut Kocaman yönetiminde yine bir İstanbul deplasmanında Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etmişti. Temsilcimiz, 19 Temmuz 2020'de deplasmanda 4-3 yendiği Trabzonspor maçından sonra ilk kez bir dış saha maçında 4 gol birden buldu.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Konyaspor’un bu başarısı Yeşil-beyazlı yönetimi de harekete geçirdi. Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Karagümrük maçı sonrasında transfer ve hedef konusunda açıklama yaparak taraftarını heyecanını daha arttırdı Özgökçen İlhan hocanın rapor hazırladığını ve mücadeleden hiçbir şekilde vazgeçmeyeceklerini ifade ederek

“Ligdeki tüm takımlarımız çok para harcıyor ve çok çalışıyor. Dolayısıyla tüm maçlar hem zor hem de sıralamaya etki edecek maçlar. Antalyaspor, deplasmanda oynayacağımız Hatayspor ve evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçlarının hepsi aynı değerde, aynı önemde. Hiçbir şekilde mücadeleden vazgeçmeyerek, 90 dakika boyunca arkadaşlar görevlerini yapacaklar. Neticede galip gelirsek bu bizim için daha iyi bir sonuç doğurur.”

Ara transfer döneminde teknik direktör İlhan Palut’un raporuna göre hareket edeceklerini söyleyen Başkan Özgökçen “Hocamızla bir ön görüşme yaptık. Bir rapor hazırlıyor kendisi. O rapora ve ligdeki sıralamamıza göre gerekli yerler olur ise transfer yapacağız” ifadelerini kullandı.

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Ligin 17. haftasında oynayacakları Fraport TAV Antalyaspor maçında taraftarlarının desteğini beklediklerini söyleyen Özgökçen “Evimizde oynayacağımız Antalyaspor maçında 42 bin kişilik stadımıza tüm taraftarlarımızı eksiksiz bir şekilde bekliyoruz. Çünkü onların desteği hem bizi hem futbolcularımızı hem de teknik heyetimizi motive ediyor. Bizi başarıya ulaştırmakta çok büyük katkı sağlıyor” diyerek sözlerini noktaladı.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum