En Şık Ferace Modelleri Moda Sena'da!

En Şık Ferace Modelleri Moda Sena'da!

Ferace modelleri 2017 sezonunda parlak, ışıltılı, göz alıcı, payet işlemeli, zarif detaylar ile örülü, inci ve taş detaylı, nakış işlemeli ve çiçek desenli modeller öne çıkıyor.

Ferace modelleri 2017 sezonunda parlak, ışıltılı, göz alıcı, payet işlemeli, zarif detaylar ile örülü, inci ve taş detaylı, nakış işlemeli ve çiçek desenli modeller öne çıkıyor. Bu yıl sadeliği elden bırakıp biraz daha gösterişli olma yılı sevgili hanımlar! Ferace ve tesettür abiye kıyafetlerin bu yıl hareketli detaylar ile bezendiğini görüyoruz. En şık ve estetik ferace modelleri ve büyük beden ferace modelleri Moda Sena’da sizleri bekliyor. Kaliteli kumaşları, tesettüre uygun modelde giyim parçaları ve şıklıkları ile ferace, bluz, tunik, pantolon, dış giyim ürünleri, etek ve abiye elbiseler Moda Sena’da! Ferace fiyatları ve daha fazlası hakkında bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

2017 Ferace Modelleri

Bu sezonun en son moda inci detayları ile işlenmiş feracelerdir. Asil ve zarif kadınların tercihi olacak bu model, gündüzden geceye uzanan şıklığı garantilemektedir. Bu modelin alternatifi olan bordo melanj dokulu ve inci detaylı feraceler ise günlük olarak kullanılabilmektedir. Siyah ve inci detaylı modellerinin başka bir alternatifi de kolları zarif nakışlar ile işlenmiş olanlarıdır.

 

Bu sezonun bir başka trendy seçeneği ise siyah kumaş üzerine aplike uygulamalı feracelerdir. Geleneksel ve feminen bir görüntü elde etmek isteyen kadınların tercihi olacak bu modellerde, gümüş simli ya da gold parıltılı aplikelere rastlamak mümkündür. Gold parıltılı aplike detaylı feracenizi yine altın sarısı bir eşarp ile tamamlayabilirsiniz. Gümüş simli aplike detaylı ferace modeli ise metalik gümüş ya da antrasit ipek eşarplar ile kombinlenebilir.

 

Taşlardan oluşan çiçek ve yaprak desenlerine sahip işleme detayları bu sezon feracelerin yıldızı haline geliyor. Özellikle özel davetlerde, düğün ve nişan törenlerinde giyilebilecek ışıltılı feraceler, klas stilinizin altını çiziyor.

 

2017 yılının bir başka öne çıkan moda akımı ise rengarenk çiçek desenleridir. ’lerin kol ya da yaka detayında bulunan çiçek desenleri, canlı renkleri ile baharın gelişini müjdeliyor.

Daha sade ve minimal bir tarza sahip olan kadınlar ise ortadan fermuarlı, cepli ve belden kemer detaylı ferace modellerine yönelebilir. Bunun yanı sıra alternatif olarak kol ve etek bölgelerinde asimetrik çizgiler bulunan siyah ve beyaz feracelere yönelebilirler. Ultra modern ve şehirli kadınların tercihi olan bu ferace modellerini ben tesettürlü bayanlara çok yakıştırıyorum. Özellikle siyah eşarp ve siyah güneş gözlükleri ile bu şıklığı tamamlayabilirler.

 

Birbirinden şık Ferace modelleri için sizleri daha detaylı bilgi almak için Moda Sena http://www.modasena.com/ferace sayfasına bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.