En kötü başlangıç

En kötü başlangıç

Son yıllarda yakaladığı başarılar ile adından söz ettiren Atiker Konyaspor Süper Kupa ile başladığı sezonda 8 maçta 5 yenilgi alarak en kötü başlangıcını yaptı

Atiker Konyaspor, Galatasaray'a mağlup olarak 8. maçında 5. yenilgisini aldı. Atiker Konyaspor'un Süper Lig'de istikrarsız performansı devam ediyor. Sahasında Galatasaray'a 2-0 mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, bu sezon oynadığı 8. maçta 5. yenilgisini aldı. 7 puanda kalan ve son sıralara demir atan yeşil-beyazlı ekip, son yıllarında  en kötü sezon başlangıcına imza attı.  Öte yandan Atiker Konyaspor, Galatasaray yenilgisiyle bu sezon evinde ikinci kez yenildi. Temsilcimiz daha önce de Alanyaspor'a sahasında boyun eğmişti.

 YİNE YENEMEDİK

Atiker Konyaspor bu maçta da Galatasaray karşısındaki şanssızlığına son veremedi. Atiker Konyaspor'un Galatasaray kabusu devam ediyor. Sahasında rakibine 2-0 mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, şanssızlığına bu maçta da son veremedi. Anadolu Kartalı'nın bu yenilgiyle beraber galibiyet hasreti de 22 maçta çıktı. Konyaspor, İstanbul ekibini en son  2003-2004 sezonunda mağlup etti. Atiker Konyaspor o maçtan sonra oynadığı 22 maçta 4 beraberlik ve 18 yenilgi alarak hiç kazanamadı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.