En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Zirve’den

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Zirve’den

Elazığ Müzik ve Sanat Derneği (EMSAD) tarafından tiyatro sanatçısı Nejat Uygur adına düzenlenen 2.

Elazığ Müzik ve Sanat Derneği (EMSAD) tarafından tiyatro sanatçısı Nejat Uygur adına düzenlenen 2. Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali Ödül Töreni’nde Zirve Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Okutmanı Fatih Kaya, drama dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü almaya hak kazandı.

1 Kasım'da başlayan festivale yedi bölgeden 12 amatör tiyatro grubu ve 200 oyuncu katıldı. Zirve Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Okutmanı Fatih Kaya, ''Usta oyuncu Nejat Uygur onuruna düzenlenen ve Türkiye'nin yedi coğrafi bölgesinden tiyatro ekiplerinin katıldığı bu güzel festivalde ödül akmaktan dolayı çok mutluyum. Ürettiğiniz ve emekle ortaya koyduğunuz bir çalışmanın beğeni kazanmış olması daha güzel işler ortaya koymanız için teşvik edici rol oynamaktadır, umarım bundan sonraki çalışmalarımda da bu mutluluklar artarak çoğalır.” dedi.

Zirve Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Müdürlüğü Koordinatörü Enes Yılmaz, gösterdiği başarıdan ötürü Fatih Kaya’ya Zirve Üniversitesi adına plaket takdim etti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.