'En Güzel Meyve Salatası Ardahan'da Yapılıyor'

'En Güzel Meyve Salatası Ardahan'da Yapılıyor'

Ardahan Özel Irmak Koleji, ana sınıfı öğrenci velileri en güzel meyve salatası yarışmasında bir araya getirdi. Hünerlerini sergileyen bayanlar en güzel meyve salatasının Ardahan’da yapıldığı iddiasında bulundu. Irmak Koleji Müdürü...

Ardahan Özel Irmak Koleji, ana sınıfı öğrenci velileri en güzel meyve salatası yarışmasında bir araya getirdi. Hünerlerini sergileyen bayanlar en güzel meyve salatasının Ardahan’da yapıldığı iddiasında bulundu.

Irmak Koleji Müdürü Murat Çolak, kuruluş olarak her zaman sıcak veli diyalogu ve etkili iletişime önem verdiklerini bu bağlamda ana sınıfı öğrenci velilerine en güzel meyve salatası yarışması düzenlediklerini söyledi. Çolak yarışmada velilerin iddialı hazırlıkla yaptıklarını ve karşılarına çıkan ürünlerin belki Türkiye'nin en iyi meyve salataları olduğunu ileri sürdü.

Velilere etkinliğe katıldıkları için teşekkürlerini ileten Çolak, "Hafta sonu çocuklarıyla birlikte malzemelerini de alarak okulumuza geldiler. Hep birlikte ailecek meyveleri hazırlayıp salata yaptılar. Hepsi birbirinden güzel oldu. Meyvelerden ay yıldız, kuğu, insan, palmiye ve birçok çalışma ortaya koyan velilerimize ileriki tarihlerde daha farklı etkinlikler düzenleyeceğimizi bildirmek istiyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.