En golcü isimler: Jahovic ve Yatabere

En golcü isimler: Jahovic ve Yatabere

Süper Lig’de sezonun ilk yarısında 23 gol kaydeden Atiker Konyaspor’da en golcü isimler attıkları 5’er golle Jahovic ve Yatabare oldu.

Yatabare 5 golle takımın en golcü 2 isminden biri olurken son 9 maçta ise fileleri havalandıramadı
Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 17 haftalık ilk yarısı tamamlandı.Atiker Konyaspor sezonun ilk yarısını 25 puanla 8.sırada tamamladı. Anadolu Kartalı 17 maçta rakip ağlara 23 gol attı. Yeşil-beyazlılar sadece 5 maçta (5.hafta Fenerbahçe, 10.hafta Medipol Başakşehir, 11.hafta Sivasspor, 15.hafta Trabzonspor ve 17.hafta Akhisarspor) gol bulamazken, kalan 12 maçta rakip filelere 23 gol bıraktı.Atiker Konyaspor’da 9 oyuncu skora katkıda bulunurken, en golcü isimleri 5’şer golle Adis Jahovic ve Mustapha Yatabare oldu.Anadolu Kartalı’nın 12.haftada iç sahada oynadığı ve 2-0 kazandığı Ankaragücü mücadelesinde Ricardo Fatty kendi kalesine gol atan isim olarak kayıtlara geçti.

YATABARE SUSKUN

Jahovic ile beraber takımın en golcü ismi olan Mustapha Yatabare sustu. Senegalli forvet  forma giydiği son 9 maçta fileleri havalandıramadı. Birçok gol pozisyonuna giren Yatabare fileleri golle havalandıramadı. Yatabare, en son 7 Ekim 2018 tarihinde Atiker Konyaspor’un evinde Beşiktaş ile 2-2 kaldığı mücadelede fileleri havalandırma başarısı göstermişti.

Atiker Konyaspor’un sezonun ilk yarısında bulduğu 23 golün dağılımı şöyle:


ADİS JAHOVİC    5
MUSTAPHA YATABARE    5
ÖMER ALİ ŞAHİNER    3
MORYKE FOFANA    3
JENS JONSSON    2
UĞUR DEMİROK    1
DENİ MİLOSEVİC    1
NEJC SKUBİC    1
PAOLO HURTADO    1
RİCARDO FATTY (Ankaragücü maçı kendi kalesine)    1

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.