Emrullah İşler, Niğde’deki Saldırıyı Yorumladı

Emrullah İşler, Niğde’deki Saldırıyı Yorumladı

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Niğde Ulukışla ilçesinde meydana gelen saldırı hakkında, "Bunu seçime gölge düşürmek için yapılan bir hareket olarak görüyorum.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Niğde Ulukışla ilçesinde meydana gelen saldırı hakkında, "Bunu seçime gölge düşürmek için yapılan bir hareket olarak görüyorum." dedi.

    Emrullah İşler, partisi tarafından Ankara'nın Akyurt ilçesinde düzenlenen seçim programına katıldı. Basın mensuplarının Niğde’de yaşanan saldırı ile ilgili sorusuna cevap veren İşler, şunları söyledi: "Öncelikle arkadaşlar bu bir terör saldırısı. Şiddetle kınıyorum. Bunun hedefi de ülkemizin istikrarı, huzuru. Önümüzde 10 gün sonra bir seçim var. Bu seçime gölge düşürmek için yapılan bir takım hareket olarak ben bunu görüyorum. Zaten 10 gün içerisinde de bazı olayların olması herkes tarafından maalesef bekleniyor. Çünkü bu seçim Türkiye’nin kader seçimi haline geldi. Birileri ortalığı karıştırmak için ellerinden gelen gayreti gösterecekler. İşte sokakları terörize etme girişimleri var. Bu şekilde terör saldırıları var. Bu saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Failler zaten şu an yakalandı. Yaralı olarak ele geçirildi. Bir tanesi henüz yakalanmadı. Onunla ilgili de bildiğim kadarı ile operasyon yapılıyor. En kısa zamanda da bu saldırının aydınlatılacağını ümit ediyorum. Bu gece veya yarına kalmaz bu işin gerçek yüzü ortaya çıkar. Kimlerin yaptığı da net bir şekilde kamuoyu tarafından bilinir. Kim yapmış olursa olsun hedef çok açık ve net Türkiye’nin huzuru ve istikrarını bozmak isteyenlerin girişmiş olduğu bir faaliyet olarak ben değerlendiriyorum ve şiddetle de kınıyorum."
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.