Emniyet Müdürü Özkan: 155 Polis Hattı'nı Arayanların Kimlikleri Gizli Tutuluyor

Emniyet Müdürü Özkan: 155 Polis Hattı'nı Arayanların Kimlikleri Gizli Tutuluyor

Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, suç ve suçlularda vatandaşın desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını söyledi. Yapılacak her ihbarın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Özkan, 155 polis hattını arayan vatandaşların hiçbir şekilde...

Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, suç ve suçlularda vatandaşın desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını söyledi. Yapılacak her ihbarın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Özkan, 155 polis hattını arayan vatandaşların hiçbir şekilde kimliklerinin deşifre edilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Siirt Polis Evi’nde basınla yapılan toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Özkan, hat üzerinden yapılan her ihbarın titizlikle değerlendirildiğini belirtti. Özkan, ihbarcının kimliğinin kesinlikle gizli tutulacağı konusunda herkesin müsterih olmasını ifade ederek, "Bu konuda ancak savcılık mahkeme kararıyla ismini açıklar. Suç ve suçluya ulaşmada ihbar bizim için önemlidir. Tüm Siirtlilerden ricam gördüklerinde, duyduklarında her ihbarı 155 polis hattına bildirmelerini bekliyoruz. Siirtlilerin huzur ve güvenliğini çok önemsiyoruz. Bu amaçla öncelikli görevimiz olan güvenliğin sağlanması için vatandaşlardan destek bekliyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.