Emirsultan’da Kitap Şöleni

Emirsultan’da Kitap Şöleni

Bursa’da Ramazan ayı kapsamında Emir Sultan Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Kitap ve Kültür Fuarı’, vatandaşları sevdikleri yazarlarla bir araya getiriyor.

Bursa’da Ramazan ayı kapsamında Emir Sultan Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Kitap ve Kültür Fuarı’, vatandaşları sevdikleri yazarlarla bir araya getiriyor. Programda yazar Mustafa Armağan kitaplarını okurları imzaladı.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ ile Yıldırım Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve Vakıf Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘Emir Sultan Kitap ve Kültür Günleri’, okurlarla yazarları Emir Sultan Parkı’nda buluşturuyor. Çok sayıda yayınevinin stant açtığı programda, yazar Mustafa Armağan kitaplarını imzaladı. İmza gününde okurlarıyla bir araya gelen Armağan, kitaplarını imzaladığı kitapseverlerle bol bol sohbet etti. Vatandaşlar da sevdikleri yazarlara ulaşmalarını sağlayan organizasyonda aynı zamanda yüzde 50’ye varan indirimlerle kitap satışının yapılmasından dolayı da mutluluk duyduklarını ifade etti.

    Edebiyat, tarih, kültür, medeniyet, felsefe ve din alanında yaklaşık 20 bin kitabın 30 stantta kitapseverlerle buluştuğu fuar, 11.00 ile 24.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.