Emirhan ve Onur’da Şekersporlu

Emirhan ve Onur’da Şekersporlu

Ara transferde aldığı oyuncularla tüm dikkatleri üzerine çeken yönetim dün iki oyuncuyu daha renklerine bağladı.

10 Şubat 1982 yılında Erzurum’da dünyaya gelen forvet oyuncusu Emirhan Özdemir ile 13 Ağustos 1986 Erbaa doğumlu stoper Onur Akbay ile 1 yıllığına anlaşan yönetim bu oyuncularla birlikte 10.transferini yaptı. Ara transferde adeta yeniden bir takım kuran yeşil-beyazlı yönetim topu Teknik Direktör İsmail Kartal’a attı. Özellikle forvet arkasında başarılı maçlar çıkardığı bildirilen Emirhan’ın sırtı kaleye dönük oynayabildiği, ayağında top tutabildiği ve forvet elemanlarına nokta paslar atabildiği gerekçesiyle tercih edildiği bildiriliyor. Kendisini Şekersporlu yapan imzayı atar atmaz Antalya’daki kampa katılan Emirhan’ın dün bazı yöneticileri futboluyla etkilediği belirtildi. Transferde ağırlıklı olarak orta saha ve gol noktalarına oyuncu alan yönetim Onur Akbay transferiyle defansı güçlendirdi. 22 yaşındaki Onur’un da adam markajında başarılı olduğu ve birebirde geçit vermediği için tercih edildiği bildirildi.
Transfer döneminde listesindeki tüm oyuncuların alınmasına sevinen tecrübeli çalıştırıcının ikinci yarıdan çok umutlu olduğu, ilk yarının son haftalarında yakalanan çıkışı ikinci yarıda da sürdüreceği belirtildi.
İlk yarıda gol yollarında sıkıntı yaşayan İsmail Kartal’ın takviyeler sonrası gol yollarında sıkıntı yaşamayacağı belirtiliyor. Önder Yılmaz ve Faruk Temel’den oluşan forvet hattını Denizlispor’dan İlkay Demir ile güçlendiren, forvet arkasını da Murat Yılmaz ve Emirhan gibi genç yeteneklerle dolduran Kartal’ın elinde ikinci yarıda zengin bir kadro olacak. Hazırlık maçlarında Emirhan ve Onur hariç bütün transferlere şans veren tecrübeli çalıştırıcının oyuncularının performansından memnun olduğu ancak bu oyuncuların takıma alışma sürecini henüz atlatamadıkları bildirildi.
İSMAİL KARTAL VE KENAN BAŞKAN’A 2 MAÇ CEZA 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Körfez Belediyespor maçında kırmızı kart gören Kenan Başkan ile maçın hakemine itiraz eden İsmail Kartal’a 2 maç ceza verdi. Kenan’ın bir pozisyonda kırmızı kart görmesinden sonra oyuncusunu oyun dışına almak istemesine sinirlenen hakemin tecrübeli çalıştırıcıyı tribüne gönderdiği bildirildi. Bunun üzerine harekete geçen yönetim, futbol federasyonundan 2 maç cezayı özel maçlarda değerlendirilmesini istedi. Federasyon, Şekerspor yönetiminin bu isteğini dikkate alırsa İsmail Kartal ve Kenan Başkan’ın cezaları özel maçlarda bitmiş olacak, ligin ilk haftasında oynanacak Kırıkkalespor maçında Kartal takımının başında, Kenan Başkan ise sahadaki yerini alacak.
ERENCE: KIRIKKALE MAÇINI İPLE ÇEKİYORUZ
Ara transferde transfer komitesiyle birlikte adeta yeniden bir takım oluşturan Kulüp Başkanı Yavuz Erence, ikinci yarının ilk haftasında oynanacak olan Kırıkkale karşılaşmasını iple çektiğini söyledi. İlk yarının ilk maçında Kırıkkale’yi deplasmanda 1-0 mağlup ettiklerini belirten Başkan Erence, “İşlerim nedeniyle Konya’dayım ama Antalya’da yönetimde bulunan arkadaşlardan aldığım haberlere göre takım iyi yolda. Özellikle dün transfer edilen Emirhan performansıyla herkesi büyülemiş. Transferde büyük ölçüde sona geldik. Bütün transferleri İsmail hocamızın isteği doğrultusunda gerçekleştirdik.İkinci yarıda başarılı olacağımızdan kuşku duymuyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.