Ekrem Dumanlı'dan çılgın iddiaya cevap

Ekrem Dumanlı'dan çılgın iddiaya cevap

Zaman Genel Yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı, Hürriyet'in manşetlerini kendisinin attığı iddiasına 'tımarhanelik teori' diye cevap verdi.

Ekrem Dumanlı, Hürriyet'in manşetlerini kendisinin attığı iddiasına "Yaptıklarınızın hesabını hem burada ödersiniz hem de Mahkeme-i Kübra’da." diyerek tepki gösterdi.

Hürriyet Pazar gazetesi genel yayın yönetmenliği görevinden geçen yıl alınan gazeteci İskender Baydar'ın Twitter'da eski gazetesiyle ilgili iddiaları çok konuşuldu. Baydar, geçtiğimiz hafta twitter sayfasından "Koskoca Hürriyet’in manşetini kim atıyor; Enis Berberoğlu mu, telefonda danıştığı bir başka gazetenin genel yayın yönetmeni mi!!" diye yazmıştı.

Zaman'ın tepe ismi Dumanlı, inanılmaz iddiaya bugün köşesinden cevap verdi. İddiayı komik, absürt ve irrasyonel olarak niteleyen Dumanlı, hem Baydar'a hem de kendi mahallesinden bazı kesimlere böyle seslendi:

ŞEREFİN VARSA İSPAT EDERSİN

"Gel gör ki bizim mahalleden birileri bu akıl dışı iddiayı bir gerçekmiş gibi tekrar edip sonra da bu tımarhanelik teori üzerine bazı saldırılar bina etti. İki çift sözüm var. Biri bu gülünç iddia sahibine: Şerefin varsa, bu iddianı mahkeme huzurunda da ispat edersin. Diğeri her fırsatta cemaat düşmanlığı yapıp mü’minler hakkında yalan ve iftirada bulunmak için dünyanın bir ucundan sahte adresler alıp site kuranlara: 

ESKİ TÜRKİYE'NİN MARAZİ HALLERİDİR

Allah ve ahirete hâlâ inanıyorsanız bu kirli işlerden vazgeçin. Bunlar “Eski Türkiye”nin marazi halleridir; sahibini delirtir. İddialar sadece şahsımı hedef alsa bir yere kadar ancak her hafta Fethullah Gülen Hocaefendi’ye, Zaman’a, camiaya hakaret savurmak, yalan ve iftiraya başvurmak sizi ne dünyada ihya eder ne ahirette. Yaptıklarınızın hesabını hem burada ödersiniz hem de Mahkeme-i Kübra’da. Üstelik bu tür saldırılar reh-i sevdaya giren insanları hiç mi hiç etkilemez. Sadece küçük hesapların altında kalan kişilere karşı bir üzüntü duyarız; o kadar."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.