Ekrem Coşkun Etlekmek ekibi halı sahada stres attı

Ekrem Coşkun Etlekmek ekibi halı sahada stres attı

Ekrem Coşkun Etlekmek ekibi halı sahada stres attı


Konya’nın güçlü markası Ekrem Coşkun Döner, geçtiğimiz günlerde sektörde yeni bir adım atarak Ekrem Coşkun Etlekmek konseptini hayata geçirmişti. Konya Büyükşehir Stadyumu içinde ilk Ekrem Coşkun Etlekmek şubesini açan firma, kısa sürede Konya’da gıda sektörünün en çok konuşulan markalarından biri haline gelmişti. 
Konya’nın sembol ürünlerinden etli ekmeği markalaştırma ideali ile yola çıkan ve farklı şehirlerde de şubeleşmeyi planlayan Ekrem Coşkun Etlekmek’in çalışanları geçtiğimiz akşam halı sahada bir araya geldi. Ekrem Coşkun Etlekmek personelinin mücadelesi keyifli anların yaşanmasını sağladı. 
Sektöre etkili bir giriş yapan Ekrem Coşkun Etlekmek’in yetkilisi Ali Güven Coşkun, bu tür sosyal etkinliklerle hem iş stresini attıklarını hem de personel arasındaki bağın güçlendiğini ifade etti. Kısa süre içinde bir aile gibi olduklarını belirten Ali Güven Coşkun, “Konya’nın en genç işletmelerinden biriyiz. Ancak toplumun markaya olan ilgisi ve personelin kendi içinde oluşturduğu güçlü bağlar nedeniyle köklü bir konsept gibiyiz. Kendi içinizde sıcak havayı, heyecanı oluşturamazsanız bunu topluma yansıtmanız mümkün değil. Bu tür organizasyonlarımız sürecek. Ekibimizin özverisi, samimiyeti ve heyecanı ile önce Konya’da sonra da bütün Türkiye’de Ekrem Coşkun Etlekmek’i büyük bir marka haline getireceğiz” ifadelerini kullandı. 
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.