Ehliyetsiz motosikletli   yaşlı kadına çarptı

Ehliyetsiz motosikletli yaşlı kadına çarptı

Konya'nın Meram ilçesinde, 18 yaşından küçük ehliyetsiz sürücünün neden olduğu kaza, dikkatleri bir kez daha trafik güvenliğine çekti.

Olay, dün öğle saatlerinde Şükran Mahallesi Mevlana Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir kadına, ters şeritte ilerleyen 13 yaşındaki motosiklet sürücüsü çarptı.

Kaza sonrası yaralı H.A hastaneye kaldırıldı. 70 yaşındaki yaralı kadının çarpmanın etkisiyle ameliyat olması gerektiği öğrenildi. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar, 13 yaşındaki sürücünün bu kadar genç yaşta trafikte bulunmasının tehlikelerine dikkat çekti. Özellikle ailelerin çocuklarına motosiklet kullanma izni vermelerinin, hem kendi çocuklarının hem de diğer yayaların can güvenliğini tehdit ettiğini vurgulayan vatandaşlar, bu konuda daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Kazanın ardından, genç yaşta motor kullanan çocukların ve ailelerin trafik kurallarına uymalarının önemi bir kez daha gündeme geldi. Konya’da yaşanan bu kaza, toplumun dikkatini ehliyetsiz sürücüler ve trafik güvenliği konularına çevirdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.