‘Eğitim hayatına değer   katmayı sürdüreceğiz’

‘Eğitim hayatına değer katmayı sürdüreceğiz’

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Selçuklu Belediyesi olarak eğitimin her zaman en büyük destekçisi olduklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı yeni eğitim döneminin tüm eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.

Pekyatırmacı, mesajında şu sözlere yer verdi: “Milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefidir. Bu yeni eğitim ve öğretim dönemi araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmelidir. Bu kapsamda da eğitim camiamıza okullar, kapalı spor salonları, suni çim sahalar, kütüphaneler ve materyaller gibi birçok fiziki destek sağlıyoruz. Selçuklu Belediyesi, yıl boyunca ilçeye yaptığı eğitim yatırımları ile Konya’nın eğitim hayatına değer katarken Türkiye’ye örnek olacak işlere de imza atıyor. Geçtiğimiz aylarda yapımına başladığımız Türkiye’nin en kapsamlı Güzel Sanatlar Lisesi’ni şehrimize kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ayrıca Konya Spor ve Selçuklu Fen Liselerine kazandıracağımız kapalı spor salonlarında da çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah tüm yatırımlarımızı planlanan süreler içerisinde çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Yine Sille Tabiat Okulu, Selçuklu Gelişim ve Teknoloji Akademisi, Selçuklu Sanat ve Tasarım Atölyesi, Trafik Eğitim Parkı, Hatice Hatun Çocuk Mektebi ve Selçuklu Belediyesi KOP Çocuk Kütüphanesi’nin yer aldığı Okul Dışı Öğrenme Ortamlarımız ile her yıl olduğu gibi bu yılda da binlerce çocuk ve gencimize kendini geliştirme ve yeteneklerini keşfetme imkanı sunacağız.”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.