Ege Özkayımoğlu 1922 Konya’ya veda etti 

Ege Özkayımoğlu 1922 Konya’ya veda etti 

Karatay Termal 1922 Konyaspor'un Süper Lig ekiplerinden Göztepe'den kiraladığı Ege Özkayımoğlu takımdan ayrıldı Yavru Kartalda sezonu 9 golle tamamlayan ve takımının en golcü ismi olan 19 yaşındaki genç forvet Ege Özkayımoğlu, yayınladığı mesajla 1922 Kon

Karatay Termal 1922 Konyaspor'un Süper Lig ekiplerinden Göztepe'den kiraladığı Ege Özkayımoğlu takımdan ayrıldı Yavru Kartalda sezonu 9 golle tamamlayan ve takımının en golcü ismi olan 19 yaşındaki genç forvet Ege Özkayımoğlu, yayınladığı mesajla 1922 Konyaspor'a veda etti. 

Ege’nin veda mesajı şu şekilde:

1922 Konyaspor Ailesine, 

7 ay boyunca parçası olmaktan mutluluk duyduğum 1922 Konyaspor ailesine bugün veda ediyorum. Gelişmemde ve önümdeki uzun kariyer yolculuğumda çok önemli adımların temelini atmamda bana yardımcı olan tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, personellerimize ve taraftarlarımıza bu güzel sezon için teşekkür ediyorum. Çok güzel tecrübeler edindim, aynı zamanda çok güzel insanlar kazandım ve hepsini çok sevdim. Sizleri unutmayacağım. Hakkınızı helal edin benden yana hepinize helal olsun.

SPOR SERVİSİ  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum