Efeler Belediyesi Esnafla Dirsek Temasında Olacak

Efeler Belediyesi Esnafla Dirsek Temasında Olacak

Aydın’da Efeler Belediyesi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği halkın sorunlarının daha kısa sürede çözülmesi ve vatandaşların daha iyi hizmet alması amacıyla bazı çalışmalarda birlikte hareket e...

Aydın’da Efeler Belediyesi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği halkın sorunlarının daha kısa sürede çözülmesi ve vatandaşların daha iyi hizmet alması amacıyla bazı çalışmalarda birlikte hareket edecek. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanları ile kahvaltı yapan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, “Aydın’ın sorunlarını sadece konuşmak için değil çözümünü de sağlamak için Esnafımızın temsilcileri ile bir aradayız. Tek amacımız Efeler’de yaşayanların mutluluğudur” dedi.

Geçtiğimiz ay Aydın Esnaf Odaları Birliği’nin daveti ile esnaf sofrasında buluşup Başkan Selahiittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aydın’ın sorunlarını ve çözüm yollarını konuştuklarını belirten Başkan Özakçan, bugün de belediye olarak esnaf temsilcilerini misafir ettiklerini söyledi. Aydın’ın Büyükşehir olması ile birlikte ilçe belediyelerin sorumluluk ve hizmet kapsamının değiştiğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, yerel yönetimlerde her yere ulaşmanın en doğru yöntemlerden birinin halkla iç içe olmak olduğunu belirtti. Bu kapsamda şehrin her sokağında hatta her köyünde bulunan esnaf ve sanatkarların temsilcileri ile de hizmet kalitesini artırmak ve halkın mutluluğunu artırmak adına Esnaf Odaları ile bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini kaydeden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “Aydın Büyükşehir olduktan sonra ilçe belediyelerinin vazifesi rutin belediyecilik hizmetleri oldu. Ancak biz rutin belediyecilik hizmetlerini yaparken halkın huzur ve mutluluğunu sağlamak ve memnuniyeti arttırmak için çaba sarf ediyoruz. Esnafımız da bizler de doğumdan ölüme kadar insanların hizmetindeyiz. Bu manada daha mutlu bir Efeler için birlikteliğimiz devam edecek” dedi.

“HER DAKİKA ULAŞIYORUZ”

Aydın Esnaf Odaları olarak büyük bir aile olduklarını ve Efeler Belediyesi’ni her an yanlarında hissettiklerini belirten Başkan Selahittin Çetindoğan, Başkan Özakçan’a yakınlığı ve samimiyetinden dolayı teşekkür etti. Kendilerinin de hizmet verdikleri ve sorumlu oldukları önemli bir kitle olduğunu ve bazı sorunların da ancak yerel yönetimle iş birliği halinde çözülebildiğini kaydeden Başkan Çetindoğan, “Efeler Belediye Başkanı Sayın Mesut Özakcan’a samimiyeti ve yakınlığından dolayı teşekkür ediyoruz. Gerek oda başkanı olarak gerekse vatandaş olarak kendisine gece gündüz her dakika ulaşabiliyoruz. Bizler de halkımızın hizmeti için varız. 21 odamızın başkanları ile birlikte her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.