e-Okul VBS ile teşekkür/takdir belgesi sonuçlarınızı öğrenin

e-Okul VBS ile teşekkür/takdir belgesi sonuçlarınızı öğrenin

Birinci kanaat döneminin tamamlandığı bugünlerde öğrencilerin yanı sıra veliler de e-Okul sistemi üzerinden giriş sağlayarak notlara erişebiliyor.

Yarıyıl tatiline yaklaşırken karne hesaplamaları da başladı. e-Okul ile öğrenciler başta olmak üzere veliler de giriş sistemi üzerinden notlara, devamsızlık bilgilerine erişim sağlayabiliyor.

e-Okul üzerinden edinilen not ve devamsızlık bilgileriyle teşekkür ve takdir belgesi hesaplama işlemleri yapabilmek de mümkün. Velisi olduğunuz öğrenciye ilişkin tüm değerlendirmelere, bilgilendirme sistemi üzerinden ulaşabilirsiniz.

e-Okul üzerinden teşekkür ve takdir sorgulama 

Yalnızca belli bir başarı düzeyinde yer alan öğrencilere verilen teşekkür ve takdir belgeleri için veliler ve adayların dönemin son gününü beklemesine gerek kalmadı. e-Okul ile teşekkür ya da takdire hak kazanan, herhangi bir belge kazanamayan öğrencilerin durumunu sorgulamak mümkün.

1 Ekim tarihinde yayımlanan yönetmelik değişikliği bilgilerine göre; 

  1. a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi,
  2. b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi,
  3. c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

NOT: Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılacak ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.