DÜZELTME ve CEVAPTIR

DÜZELTME ve CEVAPTIR

DÜZELTME ve CEVAPTIR

  1.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili ” BELEDİYENİN 553 MİLYONU KAYIP” konulu haber ve ile yayınlanan yazınız içeriğinde  şirketimiz ile örtüşmeyen açıklamalarda bulunulmuştur.   Şirketimizin  itibarı  ve hakları  zedelenmiş , yanlış kanaat oluşmasına neden olunmuş ,   haksız rekabet oluşturulmuştur.
  2.  Şirketimiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na  2012 -2014 yılı sonlarına kadar hizmet vermiştir. Hizmet  alımı ihale ile gerçekleştirilmiş, şirketimiz ihaleye girmek sureti ile bu hizmet işini almıştır. Son  ihale gereği yapılan sözleşme 26.12.2014 tarihinde sona ermiştir. Yeni yapılan ihalede başka bir firma üzerinde kalmıştır. Çalışma sürecinde hiçbir sorun yaşanmamış yapılan işlerin kesin kabulleri  gerçekleşmiştir.
  3. Yazı içeriğinde şirketimizin Kaynak Holding’e bağlı şirketlerden olduğu   belirtilmiştir.  Şirketimiz Bursa’da kurulmuş, Bursa Ticaret Siciline kayıtlı bir şirkettir.  Hiçbir zaman bir Holdinge ortaklığı olmamıştır. Kaynak Holding ticaret sicil kayıtlarında da şirketimizin  hiçbir şekilde Holding grup şirketlerinden olmadığı basit bir araştırma ile tespit edilebilir. Kaynak Holding ile ilişkilendirmekten  kaynaklı bazı web sayfalarında  şirketimize kayyum atandığı belirtilmiştir ki,   bu açıklamanın hiçbir gerçekliği bulunmamaktadır
  4.  Yazı içeriğinde yapılan açıklamalarda  şirketimiz  tarafından bilgisayar programı kurulumu yapılmadan önce  Belediye kayıtlarının  defter ortamında tutulduğu belirtilmiştir. Halbuki 2012 yılında da bilgisayar programı kullanılmakta olup kullanılan programın yetersiz olması nedeni ile şirketimizden program ve hizmet alınmıştır.
  5. Yine bu yazı içeriğinde defter ortamında olan kayıtların, şirketimiz tarafından kurulumu yapılan programa aktarımında  yazılım işlemlerindeki hatalardan kaynaklı sayım noksanı olarak tanımlanan sonuç ortaya çıktığı açıklanmıştır. Hizmet  verilmesi ihale ile gerçekleştirilmiş, yapılan işlerin kesin kabulleri yapılmıştır. Bir hata ve eksiklik tespit edilmemiştir. Yazılım programında bir hata  bulunmamaktadır. Yıllarca kullanılmıştır, halihazırda birçok belediyede de kullanılmaktadır.

 

Şirketimiz adına ayrıca yasal yollara da  başvurulmuştur.

 

Tüm kamuoyu bilgisine sunarız.

 

                                                           21.05.2016

                                          BELSİS BİLGİSAYAR YAZILIM İLETİŞİM

                                               HİZMETLERİ SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.

                                  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.