Dünyagöz sağlık turizminde iddialı

Dünyagöz sağlık turizminde iddialı

Özel Dünyagöz Hastanesi ve yönetimi basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda hastane hekimleri de bulunurken, basın mensupları göz sağlığı ve teknolojiye dair merak edilenleri sorma imkanı buldu


Toplantıda bir konuşma yapan Özel Dünyagöz Hastanesi Doktoru Prof. Dr. Ümit Kamış, “Yaklaşık 6 aydır Konyalıların göz sağlığı için kaliteden ödün vermeksizin tutkuyla çalışıyoruz. Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak hasta memnuniyetini ilke edinmiş bir kurumuz. Alanında en iyi şekilde hizmet veren uzman bir kadroya sahibiz. Hedefimiz öncelikli olarak Konyalılara en iyi şekilde hizmet vermek” dedi.  

DÜNYA

Dünyagöz Hastanesi'ne sadece Konyalıların gelmediğini ifade eden Prof. Dr. Ümit Kamış, “Göz tedavisi hizmetlerini Avrupa'dan daha uygun fiyatlara ve daha kaliteli bir şekilde yapıyoruz. Yurt dışından hastanemize tedavi amaçlı gelen bir çok hastamız var. Bu ülke ekonomisi için iyi bir şey. Konya Turizmi geliştiği takdirde tedavi amaçlı gelecek hastaların da bir o kadar sık ziyaret edeceği kanaatindeyiz” diye konuştu.

Dünyagöz Hastaneler Grubu'nda yapılan göz muayesinin birçok yerde yapılan muayene ve check-up'tan çok daha geniş kapsamlı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Ümit Kamış, “Hizmetlerimiz göz muayenesi, göz sinirleri gözyaşı testleri, renk görme testleri, gözlük ve lens kullanımı tespiti, göz tansiyonu, göz kaslarının ve göz hareketlerinin değerlendirilmesi, biyomikroskopik inceleme, retina incelemesi, bölümlerinden oluşmaktadır. Yapılan kapsamlı muayeneler sayesinde çok önemli hastalıkların erken dönem teşhisi yapılabilmektedir. Bu muayene neticesinde vücudumuzdaki diyabet, hipertansiyon, beyin tümörü, Behçet hastalığı gibi başka hastalıkların da teşhisi konulabilmektedir ” şeklinde konuştu. 

TOLGA PARLAK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.