Dünya Çocukları Karate Şampiyonası

Dünya Çocukları Karate Şampiyonası

İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda iki gün süren müsabakalarda Biga Belediye Karate sporcularından Süleyman Yurteri bronz madalya kazandı.Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kar...

İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda iki gün süren müsabakalarda Biga Belediye Karate sporcularından Süleyman Yurteri bronz madalya kazandı.

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Süleyman Orhan yaptığı açıklamada, "Müsabakalara Yunus Emre Koç, Enes Tuncay ve Esedullah Emre Çatır ile katıldık. 18 ülkeden bin 500 sporcunun katıldığı turnuvada başarılı maçlar çıkaran Enes Tuncay üç tur yükselerek ilk kez katıldığı müsabakada yıldızlaştı ve gelecek için iyi umut verdi. Süleyman Yurteri ilk kez katıldığı şampiyonada sürpriz yaparak üstün performans gösterdi ve bronz madalya kazandı. Yunus Emre Koç ve Esedullah Emre Çatır ikinci tur ve ilk turda elenerek turnuvaya veda ettiler. Böylece, Toprak Akkaya’ dan sonra miniklerde dünya derecesi alan bir diğer sporcumuz Süleyman Yurteri oldu" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.