Dumanlı öyle bir cevap verdi ki

Dumanlı öyle bir cevap verdi ki

Sabah gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas ve AK Parti'ye yakın başka bazı isimlerle Zaman ve Today's Zaman yazarları arasındaki polemik devam ediyor.

Ekrem Dumanlı'nın bugünkü Zaman gazetesinde yer alan yazısı Barlas başta olmak üzere pek çok isme sitem ve eleştiri dolu...

Dumanlı, AK Parti’nin arkasından çok ağır eleştirilerde bulunan kimi siyasetçi, gazeteci ve bürokratın bugün el üstünde tutulduğundan örnekler verdiği yazısının sonunda, Cemaat’le ilgili eleştirilere öyle bir cevap verdi ki…

Dumanlı “Yahu siz çekilin bir aradan!” başlıklı yazısında “Ülke menfaati için PKK'yla bile uzlaşma zemini ararken kardeşlerinizi niye sürekli rencide ediyorsunuz!” dedi.

Zaman yayın yönetmeninin yazısının ilgili bölümleri şöyle:

“AK Partili olduğunu iddia ve genç olduklarını beyan eden bazı sanal kişiler Zaman ve camia aleyhine internette kampanya düzenliyor. Bu arkadaşlar Türkiye sevdasını ya anlamamışlar yahut maskeli iletişim sayesinde birileri onların adını kullanıyor. Üstelik bu saldırgan tavırlarıyla büyük bir camiayı kendilerine karşı tepkili hale getiriyorlar. Herkes hata yapabilir; ama hataların en büyüğü duygudaşlık yaptığın kişileri gücendirmektir. Bir gün kalkar sorarlar: Ülke menfaati için PKK'yla bile uzlaşma zemini ararken kardeşlerinizi niye sürekli rencide ediyorsunuz!

Çok komik bir iddia deyip geçeceğim ama onlarca keredir yazıp söylüyorlar. Güya cemaat içinde anket yapmışlar da büyük bir çoğunluk “Kim ne derse desin oyum AK Parti'ye…” demiş. Bunu uyduranların niyeti önde görünenleri itibarsızlaştırmak olmasa gülüp geçmek lazım. Bu tür uyduruk operasyonlar kitleyi kenetler, anketçilerin ağır bir tokat yemesine sebebiyet verir. Hiç gerek yok böyle palavralara. Hem hiç endişe etmeyin, zamanla sular durulur, gerçek dostlar dönemsel şövalyelerden ayrışır...”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.