Düğün İçin Geldiği Malatya'da Öldürüldü

Düğün İçin Geldiği Malatya'da Öldürüldü

Malatya’da, kardeşinin düğünü için kente gelen 45 yaşındaki bir kişi, aracıyla seyir halindeyken yol kenarından açılan ateş sonucu otomobiliyle sulama kanalına uçtu. Hastaneye kaldırılan vatandaş burada yaşamını yitirdi. Polis olan...

Malatya’da, kardeşinin düğünü için kente gelen 45 yaşındaki bir kişi, aracıyla seyir halindeyken yol kenarından açılan ateş sonucu otomobiliyle sulama kanalına uçtu. Hastaneye kaldırılan vatandaş burada yaşamını yitirdi.

Polis olan kardeşinin düğünü için İzmir'den Malatya'ya gelen Aziz Dadaş (45), 06 KB 507 plakalı otomobiliyle Beydağı Mahallesi Gönültaş Caddesi'ndeki annesinin evine varmak üzereyken, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Silahla yaralanan Dadaş, içinde bulunduğu otomobiliyle evin önünden geçen su kanalına uçtu. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, 112 sağlık ve itfaiye ekipleri geldi, Dadaş'ı sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Güçlükle çıkarılan Aziz Dadaş, daha sonra ambulansla ilk olarak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edilen Dadaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından Dadaş'ın hastaneye koşan yakınları, acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Aziz Dadaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.