Dügen AKP Milletvekili aday adayı

Dügen AKP Milletvekili aday adayı

AK Parti Konya eski il başkanı Faruk Dügen, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya eski il başkanı Faruk Dügen, milletvekili aday adaylığını açıkladı.
AK Parti eski il başkanı Faruk Dügen, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde partisinden milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulunduğunu belirterek, “AK Parti iktidarı Türkiye için dönüm noktası olmuştur. Kurulduğu günden bugüne halkımızın büyük teveccühünü kazanan AK Parti, yaptığı hizmetlerle ülkemizi layık olduğu değere ulaştırmıştır. Bizlerde kuruluşundan bu yana görev yaptığımız AK Parti'de adı gibi Ak siyaset yapmaktan hep gurur duyduk. Bu noktada kurucu yönetiminden, il başkanlığına kadar her kademesinde görev yaptığım partimden 2011 milletvekilliği seçimlerinde milletvekilliği adaylığına talip oldum. Allah girdiğimiz bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.

“KONYA HAKETTİĞİNİ ALDI”
AK Parti döneminde Konya'nın rüya olarak nitelendirdiği bir çok hizmete kavuştuğunu dile getiren Dügen, “Konya'nın asırlık rüyası olan Konya Ovası Projesi AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirildi. Ulaşımda gelinen nokta bellidir. Konya bugüne kadar hiçbir hükümet döneminde kavuşamadığı yatırımlara, AK Parti döneminde kavuşmuştur. AK Parti'nin Türkiye geneline yaydığı sağlıkta dönüşüm projesi çerçevesinde, geçmiş dönemlerde hastane ve ilaç kuyruklarında saatlerce bekleyen vatandaşlarımız, bugün bırakın kuyruğu evlerinde sağlık hizmeti alacak noktaya gelmiştir. Konya ve ilçelerindeki tüm okullarda öğretmen sıkıntısı kalmamış, derslik başına düşen öğrenci sayısı birçok ilin altında seyretmiştir. Bütün bunlar Konya'ya bahşedilen bir nimet değil, Konya'ya hak edilen değerin verildiğinin göstergesidir” diye konuştu.

“VERİLEN VAATLER VERİLDİĞİ YERDE KALMADI”
Konya'nın bundan sonraki dönemde geleceğinin aydınlık olduğunu kaydeden Dügen, “Mesele proje üretmek değil, üretilen projenin hayata geçirilmesidir. AK Parti'de bugüne kadar üretilen hiçbir proje sonuçsuz bırakılmamıştır. Önceki hükümetler döneminde olduğu gibi seçim öncesi verilen vaatler, seçim öncesinde kalmamış, hepsi gerçekleşmiştir. Bugün tarımın, KOBİ'lerin, sanayinin, kültür ve turizmin, üniversitelerin başkenti olarak kendisini kabul ettiren Konya, gelecek dönemde de sahip olduğu bu özelliklerine daha nicesini ekleyecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.