Dsp’nin Kurban Bayramı Mesajı

Dsp’nin Kurban Bayramı Mesajı

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, “İnsan haklarına saygının, özgürlüğün, hakça paylaşımın ve adaletin egemen olduğu bir ülkede eşitçe yaşayabilmek umuduyla tüm ulusumuza hayırlı bayramlar diliyorum.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, “İnsan haklarına saygının, özgürlüğün, hakça paylaşımın ve adaletin egemen olduğu bir ülkede eşitçe yaşayabilmek umuduyla tüm ulusumuza hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

    Masum Türker, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Bayramlar; manevi değerlerin en üst düzeyde hissedildiği, bizleri birbirimize yakınlaştıran dostluk, sevgi, paylaşım ve dayanışma duygularımızı güçlendiren özel günlerdir. Kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu bu özel günlere bir kez daha ulaşmış olmanın sevinciyle tüm ulusumuzun Kurban Bayramı’nı kutluyor, ulusumuzun temel hak ve özgürlüklerin eksiksiz kullanıldığı güzel günlere erişmesini temenni ediyorum. İnsan haklarına saygının, özgürlüğün, hakça paylaşımın ve adaletin egemen olduğu bir ülkede eşitçe yaşayabilmek umuduyla tüm ulusumuza hayırlı bayramlar diliyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarını; vatanımız için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, bayramın hepimize barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.