Drone ve model uçak sergisi açıldı

Drone ve model uçak sergisi açıldı

Model Uçak ve Drone Sergisini 6-7 Ağustos'da Kulesite'de ziyaret edebilirsiniz. Sergide çok sayıda drone, helikopter ve maket uçak mevcut.

Model Uçak ve Drone sergisine vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Beecopter’in sahibi Salih Kıyıcı serginin yoğun ilgi duyduğunu belirtti. Kıyıcı, “Beecopter olarak havadan video ve fotoğraf çekim hizmeti vermekteyiz. Kendi tasarladığımız multicopter'ler ile havadan Full HD video ve fotoğraf çekimi yapıyoruz. Sadece video ve fotoğraf çekmek ile kalmayıp, video ve fotoğraf montajları için gerekli olan tecrübeye de sahibiz. Videoların kesilmesi, olası titreşimlerin alınması, renklendirilmesi, gerekli olduğu taktirde efektlerin verilmesi, introların hazırlanması, seslendirilmesi gibi daha bir çok özellikleri kendi içerisinde çözümlüyoruz. Beecopter olarak ürün tanıtım filmleri, reklam filmleri, araç tanıtım filmleri, fabrika tanıtım filmleri gibi bir çok havadan video ve fotoğraf çekimi konusu olan projelerde yer aldık. Bugünde Kulesite’de açmış olduğumuz Model Uçak ve Drone sergisiyle halkımızı bu alanda bilgilendirmeye çalışıyoruz" dedi.

Drone alanında faaliyet gösteren tek firma olduklarına vurgu yapan Kıyıcı vatandaşı sergiye davet etti.

Sergide yetkili olan bir başka kişi ise Tafabi-RCmodel uçak şirketinin sahibi Mustafa Bilgiç, “Bizim amacımız sadece satış yapıp kazanç elde etmek değil. Genç hobi severleri eğitmek. Müşteri geldiği zaman önce bu alanda eğitimli olup olmadığını soruyoruz ondan sonra satış aşamasına geçiyoruz. Çocukluk yıllarımdan buyana beni hiç bırakmayan bu hobim kendi asıl mesleğim olan Elektronik Teknisyenliği’nden bile daha üstün çıktı. Hiç unutmam 12 yaşında iken tek başıma Konya’dan Ankara’ya model uçağım için malzeme almaya gitmiştim. O zamanlar böyle bir model mağazası sadece benim hayallerimi süsleyen çok uzak bir düştü. O zamanlar bile MULTIPLEX, GRAUPNER ya da ROBBE’nin kataloglarına bakar kendi kendime sorardım “Neden böyle Hobi Mağazaları Türkiye’de de yaygın değil” diye. Gençlik yıllarımda okulum ve THK imkânlarından da faydalanarak bu hobimi geliştirmek için 4 defa paraşüt atlayışı ve 1989 da planör brövesini kurs birincisi olarak aldım. Hala uğraştığım Radyo Kontrollü (R/C) Model Uçak hobimi sürdürmekteyim. Bugün Kulesite’de bir sergi açtık. Bu sergi ile vatandaşımıza ve hobi severlere model uçak ve helikopterleri daha iyi tanıtmayı hedefliyoruz. Sergide uçak simülatörümüz ile eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

img_3345.jpg

img_3327.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.