Dr. Zafer Muratoğlu, Artık Somali'de Hasta Tedavi Edecek

Dr. Zafer Muratoğlu, Artık Somali'de Hasta Tedavi Edecek

Antalya Sağlık Hizmetleri Derneği (SAHİDER) üyesi dahiliye uzmanı Zafer Muratoğlu Somali’deki Türk hastanesinde çalışacak. Muratoğlu, Somali’de yaptırılan Deva Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mesleğini yapacak. Ölümün, vahşetin...

Antalya Sağlık Hizmetleri Derneği (SAHİDER) üyesi dahiliye uzmanı Zafer Muratoğlu Somali’deki Türk hastanesinde çalışacak. Muratoğlu, Somali’de yaptırılan Deva Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mesleğini yapacak.

Ölümün, vahşetin ve fakirliğin kol gezdiği Somali’de insanlık adına görev yapmaya gittiğini belirten Muratoğlu, vereceği sağlık hizmetinden dolayı mutluluğunu dile getirdi. Fedakar doktoru, Antalya havaalanından aynı zamanda Ege Uluslararası Sağlık Federasyonu'nun (ESAFED) bünyesinde olan SAHİDER üyesi arkadaşları uğurladı.

Öte yandan Antalya’dan Somali’ye yaklaşık 15 ay önce giden Somali Deva Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim olarak çalışmaya devam eden İbrahim Gök Antalya sağlık camiasında fedakarlık timsali gösteren ilk doktorlardan biri. Daha sonra uzman, diş hekimleri ve uzman asistanlar Deva Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönüllü giden hekimler arasında.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.