Dostlukları 41 yıldır devam ediyor

Dostlukları 41 yıldır devam ediyor

Kıbrıs’ta 1963/3 devre komando olarak askerlik yapanlar, 41 yıldır devam eden dostluklarını bir araya gelerek pekiştirdiler.

Kıbrıs'ta komando olarak görev yapan asker arkadaşları Alanya'da buluşarak, hasret giderdi. Bu anlamlı buluşmaya asker arkadaşlarıyla aileleriyle birlikte katıldı.

Konya Bakırcılar Odası eski başkanı İbrahim Işık, yaptığı açıklamada askerlik anılarının ve asker arkadaşlığının asla unutulmayacağına dikkatini çekti. Geçen yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde asker arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini dile getiren İbrahim Işık, bu yılda Alanya’da asker arkadaşlarıyla buluştuklarını söyledi.

YAVRU VATANDA GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK

Kıbrıs'ta komando olarak görev yaptıkları yıllarda çok güzel bir dostluk kurduklarını ve 13 yıldır yılda iki defa buluştuklarını kaydeden İbrahim Işık, “Yavru vatanımız Kıbrıs'ta 1963 yılında görev yaptık. O yıllar aramızda çok güzel bir dostluk kurduk. Asker arkadaşlığı ve askerlik anıları çok farklı oluyor. Bu dostluğu yıllardır yaşatıyoruz ve yaşatmaya devam edeceğiz inşallah. Bütün silah arkadaşlarımızın hepsi de birbirinden değerli insanlar. 13 yıldır ailecek yılda iki sefer toplanıyoruz. 41 yıldır dostluğumuz devam ediyor. İnşallah Allah sağlık verdiği sürece bu tür toplantılarımız devam edecek. Dostluğun ve vefanın anlamını yitirdiği günümüzde biz 41 yıl önce Kıbrıs'ta başlayan bu dostluğu ve kardeşliği yaşatmaya devam ediyoruz. Gençlerimiz dostluğun, arkadaşlığın ve kardeşliğin kıymetini bilsin. Vefa ve dostluk çok önemli kavramlar. Eskiler bu kavramlara çok değer veriyordu. Gençlerimiz de dostluklarına ve anılarına değer versin. Bu yıl toplandığımız Mc Beach Resort Hotel yönetimi ve çalışanlarına ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

MUHARREM DURSUN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.