Dosteli Derneği'nden hasta çocuklara bayram hediye

Dosteli Derneği'nden hasta çocuklara bayram hediye

Dosteli Derneği, rahatsızlıkları nedeniyle Kurban Bayramını Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde geçirmek zorunda kalan ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye etti.

Dernek Başkanı Mehmet Seçer yaptığı açıklamada, rahatsızlıkları nedeniyle bayramı hastane odasında geçirecek hasta çocuklara ve annelerine bayramlıklarını hastane odalarında verdiklerini söyledi. Her Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde dernek olarak önemli hizmetleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Seçer, şunları kaydetti: 
''Kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların sevindirilmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Çocukların sevinciyle bayramlar daha bir anlam kazanıyor. Bu nedenle bayram öncesi rahatsızlanarak Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine kaldırılan ve bayramı burada geçirmek zorunda kalan ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye ettik.'' 
Diğer yandan da ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere kurban bağışı aldıklarını anlatan Seçer, Konya merkezde ve yoksullukla mücadele eden çeşitli dünya ülkelerinde kurban keseceklerini bildirdi. Seçer, dernek olarak hizmetleri sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygusuyla yaptıklarını, bundan sonra da bu duygularla yardımları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.